1 éves a Fahéj magazin - JÁTÉK


Nem is olyan régen jelent meg az 1. szülinapját ünneplő Fahéj magazin tavaszi száma. Nagyon szeretem ezt a negyedévente megjelenő különlegességet!
Miért is? Mert igényes és hiánypótló a piacon.
Egy kanálnyi gasztronómia, egy nagy csipet designötlettel fűszerezve. Emellett érdekes cikkek is helyet kapnak az újságban. Tehát elég komplex magazin!
És egy csipet elfogultság is a számlámra írható, mivel már második alkalommal kaptam helyet főztömmel a Fahéj csapatában :-)

Mindig elámulok, amikor Csigó Zita, a magazin lelke és motorja megkomponálja a tökéletes fotót és életre kelnek az ételek a magazin hasábjain. Amit mindenképpen tudni kell: rengeteg munka és gondos

A mostani számról röviden! Friss, üde és édesen csábító!
Többek között két Boldog Kukta írással istalálkozhattok ebben a számban. Tavasz révén zöldre hangollak benneteket! Csak és kizárólag nyugtató színű finomságokkal köthettek szorosabb ismeretséget. Majd új amatőr konyhai szerelemről, a molekuláris gasztronómiáról is olvashattok. Itt kaptok néhány tippet is, hogy hogyan tudjátok lefordítani az átlag konyhai körülményekre a molekuláris recepteket.  



Az ünnepi alkalomból most 3 Fahéj magazint nyerhettek! A nyertesek postai úton kapják meg a nyereményüket!

Mit kell ezért tenni?

- Kedveljétek a Fahéj Facebook oldalát!
- Csatlakozzatok a Boldog Kukta ismerősei körébe!
- KÖTELEZŐ:Majd hagyjatok egy üzenetet itt a kép alatt! 

Határidő: 2013. április 12. péntek  

Népszerű bejegyzések