3 ínycsiklandozó gasztroprogram áprilisban

Kép forrása itt!  
Így Húsvét után rögtön lehet, hogy nem mindenki rohanna az első közelében lévő gasztrorendezvényre, de azért remélem, hogy most néhány csábító ajánlattal rávehetlek benneteket egy kis csemegézésre! Előre jelzem, hogy Szegedet ne hagyjátok ki, ha tehetitek!

Gerilla Gourmet - 2016. április 8-9-10, Szeged
Újra felizzik az élet Szegeden és egy különleges látványkonyha jön létre a főtéren, április 8-10 között. Ebben a pár napban visszatérhet a magyar konyha gyökereihez, azokhoz a háztáji alapanyagokhoz, melyek Szeged környékén teremnek. Magyarország és Szeged első számú chefjei fogják elkészíteni a legkülönlegesebb fogásokat. Mindenki részese lehet az ételek elkészítésének, hiszen helyben, a nagyközönség előtt fognak a chefek különféle fogásokat varázsolni.
További információk: https://www.facebook.com/events/239290946410973/

Pálinka Fesztivál - 2016. április 15-17. Gyula
A Gyulai Pálinkafesztivált 2016. április 15-17. között, immár XVII. alkalommal rendezik meg a Várkertben. `Koccintsunk egyszerre, és ürítsük poharainkat a pálinka, mint az egyik legnemesebb hungarikum tiszteletére!` A Kisüsti Pálinkafesztivál alatt színes vásár, szórakoztató programok, gasztronómiai különlegességek és remek hangulat várja a vendégeket Gyulán. - See more at: http://www.torzsasztal.com/aprilis/palinkafesztival-gyula-2016.html#sthash.wHqEnvto.dpuf
A Gyulai Pálinkafesztivált 2016. április 15-17. között, immár XVII. alkalommal rendezik meg a Várkertben. `Koccintsunk egyszerre, és ürítsük poharainkat a pálinka, mint az egyik legnemesebb hungarikum tiszteletére!` A Kisüsti Pálinkafesztivál alatt színes vásár, szórakoztató programok, gasztronómiai különlegességek és remek hangulat várja a vendégeket Gyulán. - Bővebben itt: http://www.torzsasztal.com/aprilis/palinkafesztival-gyula-2016.html#sthash.wHqEnvto.dpuf

Etyeki Tavaszi Piknik - 2016. április 9-10.
Évente négy alkalommal, családiasabb hangulatban találkozhatnak az Újhegyen és a Szépvölgyben hazánk, és ezen belül Etyek gasztronómiai kincseivel. Az adott évszak jellegzetességeit kiemelve megtekinthetik a látogatóink a legkiválóbb magyar borászok és gasztronómiai, valamint kézműves kiállítók remekeit.
Bővebben itt: http://www.torzsasztal.com/aprilis/etyek-piknik-2016.html#sthash.vupjATGf.dpuf





Népszerű bejegyzések