Olívabogyós marhafalatok
Tipikus beszélgetős falatkák. Szabadtéri grillezéskor nyissuk ezzel a sütést és senki sem marad éhen addig, amíg a vastagabb húsok elkészülnek. A MAGGI kérésére kipróbáltam néhány terméküket és egy-egy új ételt kreáltam velük! Ezekkel a receptekkel a következő oldalon találkozhattok:
https://www.okoskonyha.hu/recept/olivabogyos-marhafalatok
Természetesen helyettesíthető is egy-egy összetevő, legyen ez a recept egy kis irányadó!
Hozzávalók
- fél dl olívaolaj
- 40 dkg marhacomb
- 50 dkg paradicsompüré
- 2-3 rozmaring ág
- 10 dkg magozott, zöld olívabogyó
- 1 csomag MAGGI 2 IN 1 BARBECUE SERTÉSSÜLT PIKÁNS KETCHUPPAL ALAP
A pontos leírást itt találjátok:
https://www.okoskonyha.hu/recept/olivabogyos-marhafalatok
Tipp:
Grillezéskor vagy akár serpenyőben sütéskor vágjunk le 2-3 maximum 10 cm-es rozmaringágat, kössük össze és használjuk ecsetként a megmaradt barbecue fűszerezésű szószhoz. Az illatos, aromás fűszercsokorral kenegetve még egy kis plusz ízt csempészhetünk az ételünkbe.