A Haverom Burgerháza - Újpest



Újpest családi házakkal övezett részén egy fantasztikus hamburgeres nyitotta meg kapuit vagyis alakult át egy kifőzdéből(nem messze a Boldog Kukta "főhadiszállástól", szóval külön boldogság). Bevallom Budapesten rengeteg pocsék hamburgerezőt találni, még rémesebb hamburgerekkel, de ez lesz az üdítő kivétel!!!

Ha valaki csak úgy egyszerűen betoppan a hamburgerezőbe, akkor eláll a szava. A design tökéletes, vagány, kézzel készült festés, traktor pult, sőt ami még egy plusz, hogy egy kicsit megemlékeztek az egyik kedves kollégájukról is. Szóval sugárzik belőle, hogy igényes és emberi. 

Térjünk rá a menüre! Az étlapot már akkor imádtam, amikor ki sem nyitottam. Egy deszkára vannak rögzítve a lapok. Na és a tartalom...


Classic hamburgert már 2000 Ft alatt kaphatunk steak burgonyával és coleslaw salátával. Emellett csak néhány ízelítő a kínálatból: Újpest burger lilakáposztával és lilahagymával, BBQ, Boci és Pipi, OMG... Plusz lilahagyma lekvárt is kérhetnek ízlés szerint a vendégek. 

A Kraken burger pedig egy óriási hamburger, amivel nem mindenki tud megbirkózni. Csak a legbátrabbak! Ha egy ilyet ennél, akkor nyomd meg a piros gombot (az alábbi képen láthatod. ! 😊

Egy kis ízelítő a mi burgereinkből.


A húspogácsák 15-20 dkg-ot nyomnak. Bőven elegendőek. 
Minden alapanyag friss volt, nem szottyadt, nem állott, emellett ízletes, jól elkészített húspogácsa és buci került a tányérra. 


Az italokról sem szabad megfeledkezni. Remek limonádék kaphatóak különféle ízesítéssel. Viszont, aki szereti a fröccsöt, annak igazi kedvence lesz ez a hely! Az étlap ezen része csillagos ötöst kapott nálam. 

A hely egyik kuriózuma a Cubano szendvics. Nekem személy szerint ez a kedvencem. Az étlapon pedig 1:1 arányban szerepel. 
Pirított sonka, uborka, sajt, 24 órán keresztül narancs + lime fürdőben pihent omlósra sült sertéshús. 
Telefonos fotóm van csak erről a szendvicsről, így majd készítek egy vállalhatót. Addig pedig barátkozzatok a fotóval és a 30 cm-es szendviccsel. 

Desszertként ne hagyjátok ki az óriás palacsintájukat sem! Tényleg nem átlagos. 

Mindent összegezve egy roppant igényes, jó hangulatú hamburgerező, ínycsiklandozó hamburgerekkel és ételekkel. Térjetek be ide, ha Újpest felé hoz az utatok, mert garantálom, hogy nem lesztek éhesek és elégedetten fogtok távozni! 

ELÉRHETŐSÉGEK
CÍM: 1046 Budapest, Fóti út 88.
NYITVATARTÁS: 
Hétfő - zárva
K-CS  - 11:30 - 21:00
P-SZo - 11:30 - 22:00
Vasárnap - 11:30 - 21:00 
ASZTALFOGLALÁS: +36 1 231 0618 vagy +36 70 636 2015
vagy info@haveromkifozdeje.hu
Kiszállítás csak a IV. kerületben. 
KIVÉVE! Ha előrendeléssel a Netpincér oldalán keresztül házhozszállítással kéred a finomságokat.
Ingyenes parkolás a Burgerház előtt.



https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések