Sugar and Candy cukrászda és kávézó - Szeged



A Csongrád megyében nyíló helyeknek mindig különleges figyelmet szentelek, hisz az egyik otthonom és örömmel tapasztalom, hogy minőségi cukrászdák, éttermek is megvetik a lábukat mondjuk a megyeszékhelyen, Szegeden. Most a mesés Dóm téri karácsonyi vásárban tekeregtünk egy kicsit és a végén beültünk a Sugar and Candy cukrászda és kávézóba egy kicsit felmelegedni, beszélgetni, sütizgetni! Megérte! 



Alapvetően szeretek Szegeden felfedezőútra indulni. Hiába laktam itt egy ideig, hiába ugorhatok be bármikor, de azért annak máig megvan a feelingje, hogy a Tisza parton lógatom lábamat, sétálok egy nagyot a belvárosban és betérek egy-egy kedvenc helyre. 
Azért is örültem annyira, amikor a Dómtól csupán egy szempillantásnyira a sarkon megnyílt ez az újhullámos cukrászda.

A kínálat nem csak a szemnek kedvez, hanem az ízlelőbimbóknak is. Karácsonyi időszak révén különféle kézműves szaloncukrokkal is várják a betérőket. Sajttorták, zserbó egy picit új formában, csokoládés sütemények, gyümölcsös finomságok, tiramisu, habcsókok, mákos-szilvás mousse szelet. Az árakról viszont beszélnünk kell. Tudom, hogy minőségi francia alapanyagokkal dolgoznak és ennek ára van. De vidéki megyeszékhely tekintetében kicsit túlzónak tartom a 650 Ft/ szelet árat. De ezt ki lehet küszöbölni! 
Tudjátok, hogy én mindig a - tól -ig kategóriát vizsgálom meg legyen az utcai árus vagy éppen a váci Desszert Szalon. Így lehet igazán reális képet kapni csak. Építő jelleggel írtam a fenti észrevételt. 

Viszont látszik, hogy sok munkát fektettek a megfelelő arculat kialakításába. A berendezés egyszerű, de hangulatos, letisztult fehér székek, fatáblás asztalok. Az ajtón belépve rögtön a kínálat és kedves kiszolgálás fogadott bennünket. A polcon saját logós ünnepi dobozkák sorakoztak, amelybe kedvünkre válogathattunk kekszeket, szaloncukrokat. 

Szinte alig volt hely a cukrászdában. Látszott, hogy az emberek jól érezték magukat. Nem sietett senki, inkább leeresztett és élvezte az ízeket és a kellemes helyet. 

A karácsonyi dekoráció külön ámulatba ejtett. Olyan érzése volt az embernek, mintha egy hangulatos otthoni kuckóban falatozna. 


Első benyomásra nagyon barátságos, igazi csajos - csacsogós hely. A sütemények mutatósak, az ízük is rendben van. Egy visszatérésre alkalmas hely! 
Találkozzatok itt, sütizzetek, élvezzétek az ünnepi hangulatot, majd nézzetek körül a karácsonyi vásárban! 




Elérhetőség: 
Cím: 6720 Szeged, Oskola u.27. 
Nyitva tartás: H-P 07:30- 20:00
Szo-V 9-20:00
Tel.: +36 20 373 4436
Web: http://www.sugarandcandy.hu/


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések