Bamba Marha - A főváros legjobb hamburgere



2015. augusztusáig kell visszarepülni az időben, ha a Bamba Marha Burger Bar történetét szeretnék felgöngyölíteni. Bizalmat szavaztam a helynek, mert A Street Kitchen oldalról jól ismert Jancsa Jani "burgerpápa" gondoskodása mellett született meg a hamburgerező. Ügyelnek a lokális alapanyagok beszerzésére (természetesen, ami itt megterem vagy elkészül), emellett iszonyatosan vagány ízkombinációkkal örvendeztetik meg az éhes vendégeket. 

Bevallom nagyon szkeptikus vagyok az új gasztrohelyekkel / programokkal Budapesten, mert sokszor nincs mögötte valós tartalom csak "egy túlhájpolt marketinglufi" egy vagyonért. Vidéken még foglalkoztatja a vendéglátósokat, hogy az ügyfél visszatérjen, de a fővárosban legtöbbször azt érzem, hogy úgyis jön helyette másik három betérő. 
A Bamba Marha esetében viszont kellemesen csalódtam! Az egyik legforgalmasabb helyen, a Deák Ferenc téri egységben teszteltük a finomságokat. 


A hónap ajánlatát mindig érdemes megnézni, kérhetjük teljes kiőrlésű zsemléből is a bucit, sőt még Angus húspogácsa is kerülhet a zsemlénkbe. Sőt normál és nagy menüben is kérhetjük a hamburgerünket vagy éppen csak magában.
Hagymakarika, káposztasaláta, dip... Amit egy jó hamburgerezőben el tudtok képzelni, az mind egy helyen megkapható. 
Gondolnak a vegákra, egy könnyű csirkeburgert vásárlókra és az extrém ízek szerelmesei is megtalálják számításukat. 
Mindenki talál a pénztárcájának megfelelő ételt, hisz már 990 Ft-tól egészen 2190 Ft-ig lehet kapni egy alap hamburgert. 


Ma már 4 üzletben várják a hamburgerrajongókat. Az üzlet trendi, kényelmes, jól átlátható. Nincs felesleges flanc, de mégis divatos. 
Az Instagram használatra buzdító hashtagjeiket pedig egyszerűen imádom. Hisz az elégedett vendégnél nincs jobb reklám!
Az étlap jól átlátható, nem túl terjengős és az extra feltétek vagy éppen menük ára is egyértelmű. A kiszolgálás is rendben volt, semmi fennakadást nem tapasztaltam.


Most pedig teszteljük a bucikat! Tökéletesen elegendőek az adagok. A buci friss, a hús nem kicsi és nem is túl nagy. A zöldségek frissek és ropogósak voltak. Én az igazán izgalmas Elvis burgert kértem, amelyben áfonyadzsem, banán, bacon és mogyóróvaj is található volt a húspogácsa mellett! Igazán csajos, édes választás és maximálisan extra! Számomra abszolút kiváló választás volt. 

Az árak a belváros közepéhez mérten is nagyon rendben vannak és ahogyan tapasztaltuk szinte minden korosztály betért az üzletbe. Csúcsidőszakban érdemes asztalt foglalni.
Fontos kiemelnem, hogy nem fizetett promócióról van szó! A számlát magam fizettem és a hamburgerezőbe nem meghívásra érkeztem! Így tudok csak objektív véleménnyel szolgálni nektek!

Budapesten jó szívvel ajánlom nektek a Bamba Marha Hamburger Bart. 

Elérhetőségek: 
Budapest - Haris köz 2.
Budapest - Október 6. utca 6. 
Budapest - Deák Ferenc tér 3. 
Budapest - Andrássy út 46.
Nyitva: H-V 11:30 - 23:00
Email: info@bambamarha.hu






https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések