Helyi - Ség, termelői bolt Szegeden

Egy olyan remek kézműves termékeket árusító üzletre bukkantam Szegeden, hogy nem lehet elmenni mellette! 

Az ország több közfoglalkoztató egységében finomabbnál finomabb termelői portékák születnek. A bolt árukészlete többnyire a szociális szövetkezetek kb. 50 termékéből áll. De folyamatosan fejlődik az árukészlet. Maga az üzlet ötlete, a Csongrád Megyei Kormányhivatal egyedülálló kezdeményezésének köszönhető.

A sokrétű árukészlet az ország 7 megyéjének 15 közfoglalkoztató egységéből érkezik. Vannak édességek, szörpök, ivólevek, lekvárok, mézek, szószok, maroslelei olajok és lisztek, tészták, csokoládék, kiváló az itt kapható levendula szörp is. Emellett hűtőkben sorakoznak a joghurtok és a sajtok is. Sós és édes sütemények közül is válogathatunk. 

Néhány kincset azonnal megvásároltam az üzletben. A Legjava pálinkás, sörös, rozés grillszószai fenomenálisak! Tényleg kihagyhatatlanok! A maroslelei mákliszt, az olajok szintén kiválóak. A chili szósz pedig egyértelmű egy kapszaicin függő családban!

Ha pedig szeretnénk egy kicsit lazítani a vásárlás után, akkor erre is van lehetőség. Egy finom kávét elfogyaszthattok a helyszínen! Az üzlet maga igazán tágas, modern és jól átlátható. Tetszik az egyszerű és letisztult design a krétarajzokkal!

El kell mondanom, hogy azért nem készült több fotó a helyszínen, mert nem kaptam rá engedélyt. Mindig előre megkérdezem, hogy később ne adódjanak ebből problémák! Elfogadom az érveiket, de most fotók helyett egy kis olvasással buzdítalak benneteket az üzlet meglátogatására!

ELÉRHETŐSÉGEK

Cím: Szeged, Rákóczi tér 1. (a kormányhivatal oldalában található, az utcáról megközelíthető, fizetős parkoló rögtön az ajtónál található)

Facebook: https://www.facebook.com/helyiseg/





https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

              

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések