Tessék mosolyogni! - Boldog Kukta fotózás a Photoszíntézis csapatával

"Country Carrie Bradshaw :-)"
Még nem számoltam be Nektek arról, hogy hogyan is kerültem a fotómasina ellenkező felére egy szép napsütéses szeptember végi vasárnapon! Photoszíntézis igazán profi csapatával gyerekjáték volt a munka! Hálás vagyok nekik és köszönöm a csodás fotókat!

Egy dübörgő Sziget fesztivál és a blog "boronált össze" Livivel. Egy hosszas esti chatelés után megbeszéltük, hogy megörökíti blogger mivoltomat. Már régóta érlelődött bennem az ötlet egy fotósorozatról, de nem találtam olyan közvetlen fotóst, aki szimpatikus lett volna számomra. Azért valljuk be, a legnagyobb jóindulattal sem vagyok modell alkat és az objektív másik végén ritkán járok. Inkább az ételeket fotózgatom és kóstolgatom vagy beszámolót írok ezerrel :-) 



Az első fotózásra kijelölt időpontban ömlött az eső. Elkeseredésemben Livi nyugtatott és szervezkedett, hogy találunk még az idén időpontot egy új alaklomra. Tényleg nagyon készséges volt és a következő hétvégén már Etyeken is találtam magamat Andival, a csapat profi sminkesével kiegészítve!

Etyekre azért esett a választásom, mert imádom ezt a gyöngyszem kis települést. És ott a szőlő! Miért számít ez? Mert az én Papusom gyönyörű kis szőlőst ültetett és gondozott egész életében. Otthon a házunknál, ha kinézek a teraszra vagy az udvarra az ő kezének nyomát láthatom, melyet már ketten viszünk tovább Fecómmal! Egyszerűen szentimentális érzelmi okból :-) 

Country vintage hangulatban terveztük a fotózást. Mindketten egy csomó kelléket vittünk magunkkal (én túlságosan is sokat), hogy a blogger énem is egyszer megörökítésre kerüljön és vállalható legyek a tisztelt publikum előtt. Őszinte leszek! Élveztem minden percét a képek születésének. Egy igazi lélekmasszírozás volt a két lánytól! Egy pince tetején ücsörögve pötyögtem csupa családi ereklye között a védjeggyé vált kosarammal és a piacon vásárolt csokrommal és közben a lemenő Nap csiklandozta a hátamat. Természetesen a háttérben ott volt velem az én Fecóm is. Így teljes a kép! Ekkor mondta Livi, hogy tiszta country Carrie Bradshaw vagyok! Ezen nagyon jót kacagtam, de azért el tudnám viselni, hogy a szabadban egy pohár borral a kezemben születne minden egyes bejegyzés. Nem görcsöltem, nem kellett magyarázkodnom, hogy mit igen és mit nem szeretnék. Egyszerűen a fotós érezte mindezt! Hihetetlen, de működött! Varázslatos délután volt!


A csapatról röviden annyit kell tudni, hogy igen kreatívak és profik. Három hölgy alkotja a teamet. Fotó, smink és dekoráció áll egyben az érdeklődők rendelkezésére. A jegyes fotózástól az esküvőn át a baba születéséig minden mérföldkövet megörökítenek egy család életében igazán egyedi minőségben. Emellett külön fotós napokat szerveznek egy-egy témára dekorációval együtt felépítve. Ezek rövid fotózások limitált számú jelentkezővel. A legutóbb vintage őszi képek készültek tündéri gyerkőcökkel, majd bevállalós hölgyeknek igazán ízléses aktnapot tartanak ajándék sminkkel és az ünnep közeledtével karácsonyi fotózás is lesz. Ha sokoldalú, rugalmas, pozitív szemléletű profi csapatot kerestek mindenképpen őket ajánlom! 

Fotó, smink, dekor 3 in 1
Photoszíntézis csapatának elérhetősége:
Web: https://www.facebook.com/photoszintezis/info
Elérhetőség: photoszintezis@gmail.com

Népszerű bejegyzések