3 epres finomság májusra
Az epret csak úgy magában is örömmel fogyasztjuk, de mindig jól jön egy furfangos recept. Most 3 kedvencemet osztom meg veletek! Menjetek a piacra és vegyetek epret, amíg szezonja van. Én is most készülök éppen az eperlekvár befőzésére. Évek óta elmaradhatatlan.
➽ Ha egy könnyű olasz desszertre esne a választásunk, akkor mindenképpen első között ajánlanám az epres-mascarponés crostatat.
➽ Ha már befőzést említettem a fentiekben, akkor nézzétek meg, hogy én hogyan készítem az eperlekvárt. Nem hagyományos módszer, de viszont igen gyors és cukorral is spórol az ember.
➽Ha pedig nem vagytok a bolti pudingok híve, akkor itt van ez a házi csokipuding eperrel és kakaóbab grillázzsal.
Készítsétek el bármelyik finomságot. Régi, bevált receptjeim.
Nyomtasd ki a bejegyzést!