Kétker-Étkem és Boldog Kukta szövetsége

  Forrás: www.ketkeretkem.hu

Indul az aventi időszak. Év végi hajrá a munkahelyen, őrült ajándék vadászat, az ünnepi menü megtervezése és millió más apróság. Ilyenkor nem mindig van időnk egy-egy tartalmas menüt elkészíteni, de viszont vágyunk az otthoni ízekre. 
Nagyon kedves megtiszteltetés kaptam Sinkó Boritól, a Kétker-Étkem szívétől és lelkétől, amikor beválogatta az ételeimet a jövő heti menübe! De ne szaladjunk ennyire előre! 

Budapesten életre kelt egy ételfutár cég immár 3 éve, akik a környezetbarát eszméit társította, ízletes, idény alapanyagokból álló ételekkel. Autók helyett biciklire pattanva szállítják Budapesten a megrendelőknek a finomabbnál-finomabb ételeket.

Időről-időre egy-egy örömfőző, blogger receptjei is helyet kapnak a következő heti palettán. Így történhetett az, hogy az én ételeim is a rendelhető kategóriába keveredtek. 

Megkóstolhatjátok boldog kukta vargányás töltött káposztáját, egy Julia Child által ihletett finomságot, zöld és piros házi tagliatellét tenger gyümölcseivel... Szóval különlegességekben nem lesz hiány, Bori finomabbnál finomabb receptjei mellett.

 Rendeléseteket akár már most itt le is adhatjátok: http://ketkeretkem.sod.hu/

Egyébként bővebben a Fahéj legfrissebb számában olvashatsz Boriról, a Kétker-Étkemről nagyszerű receptekkel fűszerezve!

Egy idézetet ki is ragadnék a cikkből:

" Sokaknak az ebédidő adja a napi hajtásban azt a nyugodt fél órát, amikor szusszanhatnak egyet. Azt szeretném, hogy az ebéd, amit ekkor megesznek, egyfajta megkönnyebbülése legyen a napnak, hogy örömet tudjunk okozni azzal, hogy finomat ehetnek!" 

Ilyen lelkiismeretes örömfőző finomságaiba kóstolhattok bele, ha Bori éttermére voksoltok! 
Ne feledjétek, most Boldog Kukta finomságaiból is csemegézhettek! 

Legyen szép napotok! 

 

Népszerű bejegyzések