Látogatás a Fűszerésznél



FŰSZERÉSZ
Adalék és tartósítószer mentes fűszereket és fűszerkeverékek eladásával foglalkozó családi vállalkozás Magyarországon.  

És ennél sokkalta több! :-)

Kezdhetném ennyire hivatalosan is a mondandómat. De inkább saját tapasztalataimat és egy csodálatos új üzlet nyitását szeretném megosztani Veletek! A részletes háttértörténetet, kvázi bemutatkozást inkább a profi HVG csapatára bízom. Olvassátok el ezen a linken a részletes cikket! 
Most a saját véleményemet, élményeimet, tapasztalataimat osztom meg Veletek!

Szinte már a kezdetektől nyomon követem a Fűszerész úttörő menetelését. Kezdő gourmandként folyamatosan térképeztem fel az egyre bővülő kínálatot. Emlékszem az egyik WAMP Spájz keretein belül találkoztam a márkával.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán és lelkes vásárlójuk lettem. Mindenkit erre buzdítok! Nem, nem állunk üzleti kapcsolatban, nem fizetett reklám ez a bejegyzés. 
Miért pont a Fűszerészt választom? A kiváló minőség, az adalékanyagmentesség, az átlátszó csomagolás!!! és a szívvel-lélekkel felépített kerek egész az, amiért ragaszkodom a Tegzes család termékeihez. Ritka olyan kereskedőt találni, aki elutazik az egész családjával azért, hogy ellenőrizze az adott fűszernövényt vagyis megvásárolandó terméket a világ másik felére!

Szeretem, hogy számtalan viszonteladónál válogathatok a termékekből az ország több pontján. 
Ha pedig úgy tartja kedvem, akkor beugrok a "magyar Goumanyatba".  

Mert már ezt is megteheti az ember a Deák tértől nem messze a Károly körút 10. szám alatt. Az eldugott, hangulatos üzletet egy kapualjon belépve, az udvarban találjuk meg. A közelben van egy parkolóház is, így a gondtalan vásárlás is megoldható. 
Tetszik, hogy nem csak a magyar vásárlók körében egyre népszerűbbek ezek a fűszerek, hanem már turistacsoportokat is visznek kimondottan ebbe a boltba feltérképezni a magyar kínálatot. Jófajta fűszerpaprikákat, magyaros fűszerkeverékeket vihetnek haza a turisták, de mindezek mellett válogatások, komplett majdnem 20 tételből álló gourmet dobozok is kaphatóak.



Egy-egy túrát nem egyedül teszek meg én sem. Fecó is velem tart olykor! Szerintem már az egész paprikás, csípős, chilis fűszerfalat végigvásároltuk. 
Vannak már jól bevált kedvencek. Őrölt római köményt csak innen vagyok hajlandó venni, nasi goreng nélkül nincs hazaút, de úgy minimum 5-6 darab kerül belőle a kosárba. Eredetileg rizsfűszer, de mi joghurtba, krémsajtba keverjük és mártogatósként alkalmazzuk egy kis zellerszárral, sárgarépával... Hihetetlenül finom. 


Emellett folyamatosan vadászom az újdonságokat!
Egyedülálló a kínálat! Saját borskeverékkel fűszerezem a húsokat például és házi mustárt is az innen vásárolt magból készítem.

A kiszolgálás minden esetben kifogástalan. Gyors segítséget, információt kaphatunk az eladótól. Emellett a falon betekintést nyerhetünk a Tegzes család fűszerbeszerzős utazásaiba.
A gyerek sarok pedig egy apró figyelmesség a két kislányt nevelő szülők boltjában! Tegyetek egy kis látogatást ti is a fűszerek világában és látogassátok meg a Fűszerészt! :-)
 







 
Fűszerész márkabolt
Facebook 


Cím: 1054 Budapest, Károly krt. 10. (az udvarban) 

Nyitva: Hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton 10-14-ig

Web:  http://fuszeresz.hu/


Népszerű bejegyzések