Ehető gombák könyve


Ma egy rövid és hasznos ajánlóval jelentkezem. A SPAR-ban vásárolgatva bukkantam erre a kis könyvre az újságos részlegnél. Belelapoztam és nagyon megörültem neki. Az alapoktól mutatja be a gombászás rejtelmeit

Részletes leírások segítik több mint 50 európai gomba felismerését, köztük olyan népszerű fajokét, mint a rókagomba, a pöfeteg vagy a kucsmagomba, de megismerhetjük a különleges szarvasgombát is. Ha ez a könyv az erdőt járva is velünk van, akkor talán nem foghatunk annyira mellé. De azért ne felejtsük el: a begyűjtött gombát mindig vigyük el gombavizsgálóhoz. Őket általában a piacokon megtaláljátok!



Látványos illusztrációk mutatják be a gombák jellemző élőhelyét is, így amikor gombászni indulunk, tudhatjuk, hogy mit, hol és mikor érdemes keresnünk.



A könyv végén találhatóak a receptek. De mielőtt egy-egy finomság elkészítéséhez hozzálátnánk,hasznos tanácsokat is kaphatunk a gomba feldolgozásához, főzéséhez, sütéséhez. Nagy komplex a tartalom. 


Íme egy kis ízelítő:


Ár-érték arányban roppant kedvező összegért juthatunk hozzá ehhez a színes fotókkal illusztrált kiadványhoz. Abszolút kezdőknek vagy kevésbé gyakorlott gombászóknak, igazi kincs lesz. Én jó szívvel ajánlom. Ritka hasznos kis könyv.

Technikai adatok: 
- Puha kötés
- 165 x 235 mm
- 144 oldal
- színes fotók
- 1290 Ft


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések