Michelin-csillagos desszertek a Borkonyha Desszert Műhelyben

 
Szeretem a Borkonyha csapatának kreativitását és merészségét. Pontosan ezért szentelek most egy bejegyzést legújabb projektjüknek. 

Már a vírus alatt is rendelhettünk tortát a népszerű Michelin csillagos étteremből, de most nyárra egy még menőbb ötlettel rukkoltak elő egészen augusztus utolsó előtti hetéig.

A méltán elismert étterem profilt vált a nyári hónapokra és desszertműhelyként működik. Mennyei, kreatív süteményeket, pohárdesszerteket, szendvicseket és különféle italokat kaphatunk a kényelmes teraszon vagy éppen az étteremben.

Béres Anett cukrász izgalmas ízpárosításait és hagyományos új ruhába öltöztetett édességeit érdemes kipróbálni. Alapvetően tányérdesszertekre szakosodott cukrász remekelt ezen a területen is. Körülbelül 15-20 fajta sütemény közül lehet választani. A fenti fotón a nyarat idéző sütemény például a Rákóczi túrós.

Sajnos mi igazán nyúlfarknyi kínálatból válogathattunk szombat kora délután, de így is sikerült néhány különlegességet kipróbálni.

Minden süteményben keresem a Mihályi Patisserie által jól ismert woooow faktort, az igazi ízrobbanást. Tudom a mérce igazán magas, de sikerült megugrani. A Guinness sörrel készült tejcsokis-karamellás desszert fenomenális. Ennél már csak a pisztáciás desszert jobb. Mindkettő igazi különlegesség, szívből ajánlom bárkinek.  

 

 

Beszéljünk egy kicsit az árakról. Az átlagár kb. 1100 - 1200 Ft között mozog. Ebben a kategóriában teljesen rendben van. 

A pohárdesszertek átlagosak. Finomak, de az ízrobbanás elmaradt például a somlói esetében. De üsse kavics, ennyi bőven belefér. 

Mindent összegezve menjetek, ne hagyjátok ki ezt a remek ízkalandot, ha a fővárosban jártok! Egyszeri lehetőség és tökéletes átvezetés az őszi nyitásig.

Cím: Budapest, V. kerület, Sas u. 6.

Nyitva: szerdától vasárnapig 10 órától 19 óráig     

 


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések