CSIKOS RECEPTVERSENY 1. hét


Kép forrása: http://www.csikoslekvar.hu/
 

Kis technikai szünet után most jelentkezem! Mindenkitől elnézést kérek ezért! A holnapi napon, vagyis kedden a következő 7 blogger veheti át ( futár szállítja ki az előzetesen megadott címre) a képen látható Erdeigyümölcs lekvárt friss bazsalikommal: 

Néhány szót ejtenék a hét főszereplőjéről a CSIKOS lekvárok bemutatója alapján (http://www.csikoslekvar.hu. Néhány inspiráló ötletet is olvashattok a hét versenyművények elkészítéséhez. 

Erdeigyümölcs lekvár friss bazsalikommal 
Ha egy ízbe, illatba bele lehet szeretni akkor ez egy nagy szerelem lesz mindenkinek. Lekvárcsaládunk egyik legbájosabb és legtörékenyebb gyöngyszemét tarthatod kezedben. A friss, zamatos fűszernövényekből és különféle erdei gyümölcs szerelméből született lekvár olyan illattal ajándékoz meg, melyet eddig talán csak a legkifinomultabb parfümöknél érezhettél eddig. Sajtok, vadhúsok, vadhúsból készült ételek, szarvaspörkölt tökéletes kiegészítője. De a közös családi reggelik, délutáni teázások nagyszerű kísérője is egyben, hiszen egy foszlós croissant vagy briós társaságában ellenállhatatlan.

1. Sőrés Ottília www.repatorta.blogspot.hu
3. Farkas Bernadett http://www.nassolonaplopo.hu
4. Suszter Zsanett http://lilakancso.blogspot.hu/
6. Griecs-Farkas Emese www.baklavariacafe.blogspot.hu
7. Sass Erika www.eletinfo.hu


A RECEPT ELKÉSZÜLÉSÉNEK HATÁRIDEJE 2013. 05. 21. kedd éjfél 

3 szerencsést hirdetünk:
1. Zsűri által választott hét receptje
2. A hét közönségdíjas receptje
3. A hét szavazója

Szerda estétől péntek délig (2013. 05.24 12:00) érdemes ismerőseiteket buzdítani arra, hogy ebben a mappában lévő fotókra tegyék le voksukat. Így kedves Blogger a hét közönségdíjasa lehetsz és kedves ismerősöd is nyerhet egy üveggel a hét lekvárjából!

Népszerű bejegyzések