Fald fel Amerikát Tatán!

 Ritka olyan jó hamburgert találni, amire azt mondja az ember, hogy na ez ott van a szeren, megnyalja a tíz ujját és elégedetten távozik! Kivételesen azt mondom, hogy ezért megéri még felkapni a túracipőt és célba lehet venni Tatát. Akár a Derítő tavon tartunk egy röpke horgásztúrát, akár egy hangulatos vendégház vendégszeretetét a vár lábánál.
Egyszerűen megtalálhatja bárki a helyet, csak Tata buszpályaudvarára kell befutni. 
Rendezett aprócska üzlethelyiségben szó szerint a ajtón kívül állt a sor. A hamburgerek mellett különleges üdítőkre is bukkanhatunk itt. 
A rendelés egyszerű, a kiszolgálás roppant kedves. 
Előttünk készítik a szaftos, ízletes saját gyártmányú húspogácsákat fedél alatt. Én padlizsános burgert kértem baconnel és finom sajtszósszal, Fecó pedig egy Házi úr kedvence fantázianévre hallgató finomságot válaszotta. 
A bucit kicsit meggrillezték, így egy kis füstölt ízt kapott. A hús szaftos maradt, a sajtszósz krémes és a zöldségek frissek. Telitalálat. Ilyen jó minőségű hamburgert ritkán fog ki az ember!



Facebook: https://www.facebook.com/FaldfelamerikatTata?fref=photo
Cím: 2890 Tata, Váralja u. 6. Buszvégállomás belső udvar
Nyitva:
H-Cs: 9:00-17:45
P-Szo: 9:00-19:45

Fizetés: Készpénz, bankkártya, OTP SZÉP kártya

Korábbi cikket itt olvashattok a helyről: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/gigantikus-hamburger-tatan/
Az étlapról pedig az alábbiakban csemegézhettek. Ha extra kívánságotok van, akkor érdemes leadni időben a megrendeléseteket! 
Ha Tata felé visz az utatok, akkor mindenképpen álljatok meg egy röpke falásra! :-) 


Népszerű bejegyzések