3 tipikus márciusi recept

Itt a tavasz első hírnökei: a március 15-én tartott ünnepségek, a piacon vásárolt friss, első zöldségek és a húsvét váró finom falatok. Most 3 márciusra jellemző receptet gyűjtöttem egy csokorba. Igazi finomságok és nagy gyakorlatot nem igényelnek.

1. Nemzeti zászlók március idusára - avagy hájas tészta paradicsomos, fokhagymás, kapros-juhtúrós töltelékkel

A nemzeti ünnep alkalmából egy kis finomsággal is készülhetünk a családnak, gyerekeknek vagy éppen egy ünnepség utáni fogadásra. Egyszerű és vajas tésztából is könnyen elkészíthető ez a recept.

 


 2. Mézes-joghurtos fejes saláta

Mindenki alig várja, hogy végre friss zöldségek kerüljenek az asztalra. Salátát lehet kapni szinte egész télen, de az első friss, idei azért mégis csak más! Ez a recept pedig kifejezetten jól passzol húsok mellé és roppant egyszerű.











 

3. Rozmaringos-fokhagymás nyúlcombok

 Ha már a húsvét is ebben a hónapban zörget be az ablakon, akkor készítsünk egy igen ízletes sültet a tapsifülesből. Nagy pataki tálban, omlósra sütjük és bezsebeljük az elismerő véleményeket!

Népszerű bejegyzések