Bomo Art - Receptjeim gyűjteménye az utókornak



Egy régi vágyam teljesült most. A Bomo Art üzletében jártam és valódi kincsekre tettem szert. Olyanokra, amelyet még az unokáim is lapozgathatnak majd. Egy receptfüzet a család kedvenc ételeinek és egy könyvecske a vadászélményeimnek. 
Röviden be szeretném mutatni Nektek ezt a csodálatos kis ékszerdobozt a prémium minőségű papír - bőr termékeikkel.



1997-ig kell visszautazni az időben. Ugyanis 20 évvel ezelőtt ekkor kezdték el a kézműves manufaktúrában készíteni a bőr kötésű naplókat, egyedi grafikákkal díszített prémium papír termékeiket a csomagolópapírtól kezdve, a jegyzetfüzeten át, ma már lakásdekorációnak szánt poszterekig. Grafikusuk Hollósi Éva már 2000 óta a örvendezteti meg a vásárlókat kézzel készült műveivel. 

Én már évekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy szeretnék egy időtálló, igazi kézműves naplót a receptjeimnek, amelybe kézzel leírhatom a családi finomságok elkészítését és még néhány gondolatot. Majd jót mosolyognak az unokáim. 
A Bomo Art célja az, hogy a kézzel írott sorok méltó helyen kerüljenek megőrzésre. Pont az én elképzeléseimnek tökéletesen megfelelnek. 

Vannak teljes bőr vagy papír-bőr kötéssel kombinált termékeik. 
9 fajta bőrből választhatunk, különféle egyedi méretezésekben olyan könyvecskéket, amelyekbe betűt vethetünk. 

Kimondottan készítenek receptekhez, rajzoláshoz, íráshoz való termékeket. 


Az üzletben a teljes termékskála megtalálható: képeslapok, dobozok, mappák, ajándékkártyák, táskák, kitűzők, vintage játékok (praxinoscope, kaleidoszkóp)...



2016-ban nyitott Várkert Bazárban található bolt olyan, mintha egy igazi időutazáson vennénk rész. Ha már beleszerettetek egy naplóba, akkor kedvező díj ellenében személyre is szabhatjátok. Vagyis a nevetek, monogramotok, bármilyen rövid szöveg, bizonyos minták is rákerülhetnek a kiválasztott termékre. 
Ebben ez a gyönyörűséges angol Kingsley betű- és dombornyomó masina van az üzlet segítségére. Próbanyomatot is készítenek egy bőrdarabon, így előre láthatjuk a végeredmény egyik prototípusát. 



Évek óta mindig a figyelmetekbe ajánlom a karácsonyi ötletek között a Bomo Art termékeket.  Megnyugtatok mindenkit, hogy nem fizetett reklám egyik írás sem. Csak szeretem veletek megosztani azokat az apró csodákat, amelyek mellett nem szabad csak úgy elmenni. Látogassatok el hozzájuk bátran! 






WEB: https://www.bomoart.com/

Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 14. Várkert Bazár

Nyitva tartás: 
Hétfőtől péntekig 10:00 - 18:30
Szombat 10:00 - 18:00
Vasárnap zárva












https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések