Receptek március idusára

Március 15. alkalmából időről időre készítek valami ünnepi finomságot. Legyen szó Kossuth kifliről, Jókai bablevesről vagy éppen saját kútfőből kipattant trikolor zsebes karajról, kokárda alakú péksüteményről vagy éppen nemzeti zászlókról. 
 
➽ A trikolor zsebes karajban zsenge medvehagyma, olvadós sajt és szaftos paradicsom található. Kedvetekre variálhatjátok kolbásszal, petrezselyemmel. A recept itt érhető el!
 
➽ A hájas tészta állandó vendége az asztalunknak. Aki nem jut hozzá sertéshájhoz, akkor ebben az esetben használjon vajas tésztát. A töltelék pedig nem más, mint paradicsom és kapros-fokhagymás juhtúró.
 
➽ Tudtátok, hogy az eredeti Kossuth kifli mandulával készült? Manapság már dióval ismertebb ez a sütemény.
 
➽ Végül jöjjön egy kokárda alakú péksütemény, amelyből tartalmas és mutatós ünnepi szendvics készülhet. Igazi kis különlegesség. 


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések