Édes tükörtojás - Molekuláris gasztronómia
Ehhez a képhez már nincs sok hozzáfűzni valóm. A desszert túró rétegéből és a barack lekvárból alkottam meg az édes tükörtojást. Kettévágva valóban kifolyik a tojássárgája. Egy kis édes piskótával kimártogatva hasonló élményünk lehet, mint az igazi reggelinél.
Ahogyan bújom a szakirodalmat sok-sok érdekességgel ismertetnek meg a sorok. Olyasmikkel, melyek alapvetőek, de soha nem is gondoltam bele.
Hamarosan egy-egy okossággal is kiegészítem a bejegyzéseket és időnként a blog hasábjain is felbukkan majd egy-egy recept. Igaz itthon több dologgal kísérletezem, de nem teszek mindent közszemlére:-) Nem untatnálak benneteket ilyesmivel!
Holnap Márton nap! Tessék nagy puszit cuppantani minden kedves Marci arcára és ne feledkezzetek meg a Márton napi libaságokról sem!
Szép napot!