3 ínycsiklandozó gasztroprogram márciusra

Kép forrása itt!

Végre az igazi tavasz zörget az ablakon. Nyílnak a virágok, melegszik az idő és egyre többször élvezhetjük a melengető napsugarakat. A hőfok növekedésével egyenes arányban elszaporodnak a szabadtéri fesztiválok is. Ebben a hónapban sem maradhat el az én kedvenc hármasom. 


Édességfesztivál és Vásár Debrecenben– 2016. március 11.-12., Debrecen
Sajnos ezen a rendezvényen idén már nem vehetünk részt, mivel a hónap legédesebb rendezvényét március elején, 11. és 12. között rendezték meg a Debrecen Plázában. A rendezvényen találkozhattak kézműves csokoládétól kezdve, a süteményeken és tortákon át a cukor és glutén mentes édességekig mindenféle ínyencséggel. Finomságok mellett különböző desszertborokat, pálinkákat és szörpöket is kóstolhattak a látogatók.

Egri Pálinkafesztivál – 2016. március 11.-12., Eger
Jövőre semmiképp ne hagyják ki az Egri Pálinkafesztivált, melyet idén március 11. és 12. között rendeztek meg. Pálinkák mellet persze bort is kóstolhattak az ide látogatók. Mindenki tudja, hogy a pálinka és a bor is jobban csúszik 1-1 fogás között, így ételekben sem volt hiány a fesztiválon.

Gyulai Kolbász- és Sódarmustra – 2016. március 11-15., Gyula
„Az igazi sódar formás és vörös színű, omlós, igazi füstölt ízű és illatú…”
Ha teheti, 2017-ben ne hagyja ki a Gyulai Kolbász- és Sódarmustrát. Idén március 11. és 15. között rendezték meg ezt a hamisítatlan magyar fesztivált. Belekóstolhattak a legfinomabb kolbászokba és sonkákba, és részt vehettek igazi disznóvágáson is azok, akik ellátogattak ezen hosszúhétvégén Gyulára..

Népszerű bejegyzések