A horgász és az ő gasztropakkja - FOX Royale Cooler Food Bag System


A szabadtéri főzés egy külön műfaj. Egy-egy horgásztúra során akár 7 napra előre kell terveznem és ezeket az ételeket biztonságosan és egy helyre csoportosítva össze kell készítenem. Már nagyon régóta szerettem volna egy ilyen táskát és most sikerült beszereznem. Hivatalos nevén FOX Royale Cooler Food Bag System. Igazi gasztrotáska. Az ilyen magamfajta szabad ég alatt kuktálkodóknak pedig igazi kincs. Most megmutatom Nektek, hogy miért is vagyok annyira oda ezért a táskáért. Sokat nézelődtem a piacon, sokat vágyakoztam utána, de végül most már az enyém.

Valljuk be, hogy igen strapabírónak kell lenni egy ilyen táskának. Sok-sok finomsággal tömi meg az ember, ezért ezek cipeléséhez elengedhetetlen egy strapabíró vállszíj. Nem fogja senki vállát sem vágni, mert végig kicsi szivacskockák védik a hordozóját. Ez már plusz pont. Emellett van még két kézi fülecske is, szintén szivacsos megoldással.  

Két oldalzsebbel, két bélelt és lekapcsolható italtartó zsebbel és egy nagy első zsebbel rendelkezik a táska. A két oldalzsebben elfér a 4 részes FOX főzőszett,gázpalack, gázégő, szélfogó. Tehát a "konyhát már el is raktuk és még milliónyi helyünk van.  




A táska első nagy zsebét kinyitva jön az igazi meglepetés. 
A következőket tartalmazza:
A lenyitható nagy első zseb a következőket tartalmazza:
2 db rozsdamentes acél kés, villa, kanál és teáskanál,
2 db négyzet alakú tányér Fox logóval,
2 db zöld bögre,
1 db dugóhúzó,
1 db műanyag vágódeszka,
2 db nagy, csavaros tetejű doboz,
4 db kisméretű csavaros tetejű doboz

1 db kéztörlő

Zseniális. Én a középső nagy részbe egy két kis fűszerőrlőt tettem, de természetesen más eszköz is helyet kaphat. A dobozokba én fűszereket, teát, sót tettem. Így nem kapnak nedvességet és nem folynak ki. Tökéletes. Az evőeszközök egyszerűek és strapabíróak, a bögre és a tányér műanyag, a deszka pedig pont ideális egy kis daraboláshoz. 


Végül nyissuk ki a hűtőtáskát. Vastagon bélelt 60:40 arányban elosztott hűtőrekeszt találunk. Én egy műanyag dobozba tettem a húsokat két jégakkuval és még 2 nap után is a melegben fagyos volt a hús az esti sütögetéskor.  A belső rész könnyen és egyszerűen tisztítható, például üdítők, italok állítva elférnek benne. Egy 4 napos túrára például a köretektől kezdve, a húsokon át a reggeli finomságokig mindent elnyelt két személyre.
Belül a felső részben még találunk egy vastagabb műanyaggal és hálóval elzárt rész. Én ide tettem a kést, a nyársakat és egyéb eszközöket. Nem hullik szét, nem szúr ki semmit és minden egy helyen van. Nagyon praktikus. 


Egy rövid videót itt találtok a táskáról: 


Mindent összegezve egyedülálló ár-érték arányú a táska. Strapabíró, jól pakolható, jól tisztítható. Egy magamfajta gasztrorajongónak és szabadtéri kuktának kiváló. 
Magyarországon is megvásárolható a nagyobb horgászboltokban. A FOX angol horgászcég ismét hozta a tőlük jól megszokott minőséget. Nem hiába vagyok a márka elkötelezett híve. A praktikum mellett használható, strapabíró és designos termékekkel várják a horgászokat!


Népszerű bejegyzések