Agyő 2020!

Tanulságokkal és megpróbáltatásokkal tarkított éven vagyunk túl! Mindannyian!

Szerencsésnek mondhatom magam, mert minden számomra fontos személy velem van, átölelhetem és megoszthatom velük a gondolataimat.

Engem maximálisan lekötött a munkahelyi plusz terhelés, ezért messze nem volt annyi időm a blogra, amennyit szerettem volna. Sokszor örültem, ha békésen lepihenhettem.

Nekem - és velem együtt sokaknak - nem volt sem home office, sem könnyebbség és már a második körnél tartunk. Globálisan túlzónak érzem már ezt az egész helyzetet és roppant módon elkeserít a szabadságunk korlátozása. Sokan elfelejtenek köszönetet mondani, sokan nem veszik figyelembe az emberek erőfeszítéseit. Ez sajnos nem fog változni ahogyan látom. De mindenki meghozhatja a maga döntéseit! Tettem ez én is több vonalon számomra pozitív értelemben!

Lezártam rég húzódó együttműködéseket, mert már nem azt a figyelmet és megbecsülést kaptam, amit az elején. Maximálisan azt szeretem, ha korrekt vagyok, akkor viszont is ezt kapjam.

Kipróbáltam számtalan remek étterem kínálatát, így a Rosenstein, az encsi Anyukám mondta, Katlan malom, SVÉT vagy éppen a szegedi Alkimista Kulináris Műhely mennyei ételeit. Igazán elismerem és hálás vagyok azoknak az éttermeknek, akik a nehézség ellenére talpon tudtak és akartak maradni. Egy csipetnyi gasztrokalandot még ebben az ínséges időben is ajándékoztak a vendégeknek!

Az online színház segítségével szórakoztató percekben volt részem. 

A virtuális oktatás pedig új távokat nyitott meg számomra is!

Minden erőmmel azon vagyok, hogy pozitívba fordítsam ezt a lehetetlen negatív helyzetet már amennyire lehet. 

Kívánok nektek az új esztendőre kitartást, egészséget, bátorságot és sok-sok örömet.

 Végre örökre búcsút mondhatunk 2020-nak! 


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések