Adventi vásár a Dóm téren - SZEGEDMivel számomra a nagybetűs OTTHON Csongrád megye, így számtalan élmény köt Szegedhez is. Szeretném, ha Ti is beleláthatnátok egy kicsit a mesés szegedi Dóm előtt felállított forgatagba. Előző évekből osztok meg Veletek fotókat és a fenti kisfilm is tökéletesen átadja a hangulatot. Aki nem él ezen a mesés alföldi vidéken, de szeretne ellátogatni olvassa el ezt a rövid bejegyzést. Megéri egy kis országjáró túrát beiktatni! Budapesttől kicsit több, mint 1,5 óra alatt le lehet érni autópályán. 

2011. november 25-től december 23-ig várja az érdeklődőket a vásár!

Védve, óvva érzi magát az idelátogató. Az otthon melege járja át az ideérkező minden zsigerét. A forralt bor édes illata, a tűz játékos ropogása, számtalan igényes portékát kínáló kézműves, óriási adventi koszorú fenyő illata... Szóval mind-mind hozzájárul a kellemes hangulathoz. Felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálják a maguk kedvére való szórakozást. 

Minden nap egy apró meglepetéssel várják a szervezők a kilátogatókat. Pontos programot itt találhattok: http://www.domter.hu/

Néhány kép csak Nektek a saját fotóimból az elmúlt két évből:

Népszerű bejegyzések