Omnium olajok vadételkhez


Most egy rövid bejegyzéssel készültem nektek. Igazából vadhús mániám egyik újabb kiegészítőjére bukkantam az Omnium fűszerolajak formájában. Tudjátok mindig hozok néhány jó ötletet, ha éppen rálelek valamire, tehát most NEM egy PR cikk következik. 

Az Omnium Gourmet vargányás fűszerolaj alapja 100% hidegen sajtolt, szagtalanított napraforgóolaj. A fenti változat még extra szűz olívaolajjal készült,  de most már napraforgós változat található a webáruházban. 

A vargányás fűszerolaj bázisát enyhe fokhagymás napraforgóolaj képzi, amely jól harmonizál más ízekkel, fűszerekkel. A friss fűszerek - rozmaring, babérlevél, bors , vargánya  ízanyagát alacsony hőmérsékleten temperálva oldják ki. A borókabogyós változatban pedig babérlevél is található.

Kiváló húsok pácolásához, sütéséhet ez a változat. Próbáljátok ki nagyvadakhoz (szarvas, őz, vaddisznó, muflon) ezeket az olajakat.
De ha elvonatkoztatunk a vadaktól, akkor még csirke, marha és sertéshúshoz is bevethetőek ezek a termékek, sőt még krémleveseket is ízesíthetünk vele.

Mindkét fűszerolaj 250 ml-es üvegben kapható. 

Itt találjátok a pontos elérhetőséget, ha kedvet kaptok a rendeléshez: http://olajtarsasag.hu/termekek/kat/varganyas-fuszerolaj/

Tegyetek egy próbát velük! Nekem nagyon tetszenek! Ha pedig nem vásárolnátok, akkor készítsetek saját magatok házi fűszerolajakat. Egy jó kis inspiráció szerintem ez a két termék! 

További ötletekért és finomságokért tartsatok velem a következő oldalakon:
https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/



  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések