Fatálak kezelése - Olcsó és hasznos trükk!


Nem fogok világmegváltó dolgokról írni, de ez a hasznos tipp bevált és ősidők óta alkalmazott módszert megosztok veletek. 

Mesések ezek több vagy egyszemélyes fatálak. Az nem csak a rajta lévő étel kedvez Nekünk, hanem a látvány is. 


Mosogatás: 
Csak mosószer mentes meleg vízzel. Kicsit le lehet itatni róla a vizet, de hagyjuk magától megszáradni.

Ápolás: 
Ha idegenkedtek tőle, ha nem a legjobb gyógymód a sertés zsír. Egy kicsit a kezetekbe vesztek és szépen vékonyan átkenegetitek a tálat. Így nem lesz semmi baja. Nem reped el, nem fehéredik ki. 

Beszerzés: Már korábban írtam a veresegyházi piacról. Ez a hely roppantul tökéletes. Nem akartam hinni a fülemnek, amikor kb. 1 hónapja 3 000 Ft-ért adták a nagy 6 személyes tálat 6 kis tálkával. Már mondtam Nektek, hogy nagyon szeretek itt piacozni. Keressétek hajnalok hajnalán a roma asszonyokat, alkudozzatok és jelentős kedvezménnyel számolhattok. Lehet, hogy viccesen hangzik sokaknak, de ha egy kicsit fontos a pénztárcátok is, megéri. Egyébként hiányzik a piacozás de nagyon. Főleg az otthoni pl. makói vagy pl. Fecómék közelében a törökszentmiklósi. Hangulata van egy jó kis hajnali lángosos, meleg teás, didergős bevásárlásnak. De amikor otthon leszek és eljutok, akkor a makói piacról is olvashattok egy kis szösszenetet. 

Hamarosan beszámolok a tegnapi nyeremény főzőtanfolyamról is :-)

Szép vasárnapot!

Népszerű bejegyzések