5 idegesítő szokás az étkezésben


Ma egy kis vicces, de annál hasznosabb okoskodásra adom a fejem! 
Hiába vagy laza és hiába folyik ki a zsebedből a pénz, ha az aktuális elemózsiádat úgy fogyasztod, mint egy neandervölgyi!
Ezeket az alapvető illemszabályokat érdemes betartani, ha társaságban vagy és nem akarod, hogy környezeted fetrengjen a nevetéstől!

Négy fal között bárki ízlésének megfelelően költse el vacsoráját, de társaságban, akár egy munkahelyi kollektívában érdemes megállni egy percre és átgondolni az életedet, ha valamelyik pont is ismerős!

1. NE CSÁMCSOGJ!
Nem vagy disznó. Ha úgy érzed keress inkább egy közeli ólat, ott biztosan jól megértitek majd egymást a haverokkal.

2. NEM BESZÉLJ TELE SZÁJJAL!
Senki nem kíváncsi a pépesített salátádra és a fogaid közé ragadt húscafatokra. A menü a tányérodon gusztusos, de a szádban látva már kevésbé! Tisztelj meg fél percre! Egy falat lenyelése még ennyibe sem telik!

3. NE SZÜRCSÖLJ!
Láttál már kacsát "ficsiríkelni"? Nála létkérdés így inni/enni! Ha tollas a hátad, Te is megteheted! Addig kortyolj!

4. NEM GORDON BLŐ!
Isten szerelmére! Kérem az égieket, hogy mossák át azon emberek agyát, akik keverik Gordon Ramsay személyét és a Cordon Bleu sajttal-sonkával töltött hús fogalmát! Hulla ciki!

5. NE BÖFÖGJ!
Ha otthon vagy oké! Ha japán vagy szintén rendben! Sőt még gigantikus hangrobbanás is kísérheti a folyamatot! A háziak még örülni is fognak, mert tisztelet és elismerés a házigazda felé, hogy mennyire ízlik az étel. DE! Az európai kultúrában a gyomrodból feltörő illatkompozíciót és a frenetikus hangversenyt senki sem fogja díjazni!

Népszerű bejegyzések