5 ajándék 10 000 Ft alatt konyhatündéreknek


Szeretnék 5 különleges ajándékötletet adni igazi konyhatündéreknek részére. Persze a költségvetés sem mellékes ilyenkor, így próbáltam 10 000 Ft alatt maradni. 

1. de Buyer serpenyő 9590 Ft

A gyártó ékköve! Klasszikus Lyoni forma. ECO, BIO, 100% természetes ásványi anyagból, méhviasz védelemmel az első kiégetésig. Profiknak vagy otthonra, minden főző hőforráshoz, beleértve az indukciót! Szegecselt, ergonómikus nyél, 2-5-3mm anyagvastagsággal. Perzselés, sütés, barnítás vagy grillezés, mindenre használható, bírja a magas hőt.
Itt vásárolhattok: http://vasserpenyo.hu/termek/de-buyer-lyoni-vasserpenyo/

2. Kerámia vágódeszka 6990 Ft

A Skandi Trend kínálatában található ez az igazán mutatós deszka. Vágni és tálalni is igazán egyedi. 
Nekem igazán nagy szerelem ez a termék. 
Innen rendelhetitek meg: http://skanditrend.hu/keramia-vagodeszka-liva-dark-grey?search=ker%C3%A1mia%20deszka 

3. Fűszertartó szett 5950 Ft

Hógömb alakú fűszertartó garnitúra eszméletlenül egyedi és trendi.  Használd például az oreganot vagy a bazsalikomot a nyuszinál, a borsot vagy a curryt a tevénél, a paprika vagy chilit a szarvasnál és a sót a jegesmedvénél.
Vedd meg itt: http://insitu.hu/ws/index.php?main_page=product_info&cPath=34&products_id=1450 

4. Reszelő a Pylonestől kb. 5800 Ft

Az utóbbi időben teljesen odavagyok a vidám, mosolyt csaló Pylones termékekért. Ez a reszelő három fajta módon használható, kényelmesen fogható, igazán tartós. Egy darab itt pigen a konyhaszekrényen nálam is. 

Sajnos webshopja nincs a magyar üzletnek, így a Budapesten, a Váci utcai üzletben juthattok ehhez a vidám termékhez.

5. Receptkönyv a Bomo Arttól 8790 Ft

A Bomo Art kínálatában minőségi papírtermékek kaphatók. Ez az egyedi, feliratozott receptkönyv minden receptgyűjtő igazi álma. Az enyém is! :-) 
Állítsátok össze a saját igényeitek szerint a saját könyveteket: http://www.bomoart.hu/index.php?route=product/product/builder_half_leather_recipe_book&product_id=83

Népszerű bejegyzések