Decemberi gasztroprogramok

Kép forrása itt!
Elérkeztünk az év utolsó hónapjához és gasztronómiai programokban nincs hiány. Már csak azt a rengeteg adventi vásárt is nézve összefut az ember szájában a nyál. De emellett decemberhez kötődő finomságokban sincs hiány. Az év utolsó három ajánlatát nézzétek meg itt: 


Adventi ünnep a Bazilikánál 

Idén november 25-én, pénteken nyílik meg Budapest egyik legszebb adventi vására, amelyen a mára hagyományos programok, az esti fényfestés és korcsolyapálya mellett sok-sok élmény várja a látogatókat. Az Adventi Ünnepen a hagyományőrzés szellemében csak válogatott, az ünnephez méltó kézműves termékekkel és a legfinomabb téli ínyencségekkel találkozhatnak a vendégek. Kulturális programokkal és jótékonysági akciókkal is készülünk, további infók a www.adventiunnep.hu oldalon!

 IX . Váci Forralt bor- Főzőverseny

 2016, december 30-án 13:00 és 19 óra között
"Csapatokat várunk , akik saját eszközeikkel főzik a forralt borokat és kóstoltatják az érdeklődőket 100 forintért ,
A kóstoltatásból összegyűlt pénzből jótékonysági célokat valósítunk meg , melyről a helyi médiában beszámolunk." Még több információ itt:  https://www.facebook.com/events/866926070077573/


Mézeskalácsfalu Sződligeten december 10-11-én

 Rengeteg újdonsággal készülünk, és igyekszünk még varázslatosabbá tenni a hangulatot, ezért az idei évben rengeteg rénszarvassal és sok-sok szórakoztató momentummal és egy kis nosztalgiázással fogunk titeket megörvendeztetni.
December 10-én, 10.00 órától rénszarvas készítő versenyt rendezünk a főtéren, melyre családok, baráti társaságok, céges csapatok jelentkezését várjuk. Ez egy igazi fiús program lesz, rönkfából készülnek majd rénszarvasok, melyre természetesen lányok is jöhetnek, ha hoznak magukkal láncfűrészt és gyomorkeserűt.

Társaságotok nélkül nem lenne teljes az élmény, ezért szombatonként ismét közös sütések lesznek az iskola konyháján, de ha otthon szeretnének házat készíteni, akkor kérünk, hogy december 9-én este hozzátok el nekünk a plébániára. 

Még több információ itt: https://www.facebook.com/Mezeskalacsfalu/about/

 

 

Népszerű bejegyzések