REÖK Kézműves Cukrászda - Szeged


Nagyon örültem a hírnek, amikor megtudtam, hogy Szó Gellért kétszeres ország tortája győztes cukrász irányítása alatt megnyílik a Reök Kézműves Cukrászda Szegeden. A Szó testvérek több cukrászdáját is kipróbáltuk már és a minőség töretlenül jó. Mindenhol szinte azonos a kínálat, így a Szó Gellért által készített 2016-os év ország tortáját az Őrség Zöld Aranyát is eredetiben kóstolhatjuk meg! 


Sütemények tekintetében a friss, modern francia vonalat képviselik.
A fiatal cukrászmester munkássága az igazi garancia a kifinomult minőségi desszertekre. Bevallom én már többször jártam itt a megnyitó óta és soha sem csalódtam. 



Nagyon kellett már Szegednek egy ilyen impozáns beülős közösségi tér. Ha szeretnénk kávézhatunk, ha úgy tartja kedvünk a teraszon ücsöröghetünk, beugorhatunk néhány pogácsáért, de látványos desszerteket is fogyaszthatunk helyben vagy éppen kérhetjük elvitelre is. 


Már maga a helyszínválasztás is tökéletes volt. Az egyik kedvenc épületem az 1907-ben szecessziós stílusban épült Reök-palota. Páratlan szépségét folyamatosan karbantartják és méltó éke a városnak. 
Remek szakmai hátteret találtak a cukrászdának, az épület is csillagos ötös, már csak a belső kialakítást kellett ehhez méltóra megálmodni.  Ehhez Varró Zoltánt kérték fel, aki az Európai top designerek táborát erősíti, számtalan egyedi szálloda, étterem, kávézó kreatív kivitelezője!



Az árak vidéki városhoz mérten még a megfizethető kategóriába tartoznak. 550 Forinttól kaphatunk már desszerteket, 300 Ft egy darab macaron, 350 Ft egy díjnyertes croissant. Mennyei és óriási kelyheket kaphatunk 1550 Forinttól. Mindenki megtalálja a saját pénztárcájához mérten a finomságokat. A felszolgálók mindig roppant figyelmesek és kedvesek. Senkit se feszélyezzen a bámulatos enteriőr. Mindenki megtalálja a maga kedvenc finomságát és zugát itt. 





ELÉRHETŐSÉG:
Cím: 6720 Szeged, Magyar Ede tér 2. 
Web:http://reokcukraszda.hu/
Nyitva: 
H-CS 8-21 h
P-SZ 8-22 h
V 8-21 h
Facebook: https://www.facebook.com/reokcukraszda/


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések