Ajándékozz élményt! - 5 kurzus a fa alá


Ha még nem találtál megfelelő ajándékot a fa alá és nem tárgyban, hanem élményben gondolkodsz, akkor ez ma a Te bejegyzésed lesz. Nem reklámbejegyzés, semmilyen üzleti kapcsolatban nem állok egyik céggel sem (pedig örömmel állnék 😅). Azokat az ötleteket szedtem egy csokorba, amelyekre magam is szeretnék eljutni. Kezdjük is a sort! 

1. Hosszúlépés 
Városi séták többnyire Budapesten különféle tematikák szerint. Közöttük remek gasztroséták is akadnak. Emellett már Szentendrét és a Balaton főbb csomópontjait is fel lehet fedezni.
Nincs más dolgod, hogy vásárolsz egy biankó sétajegyet, amelyet a megajándékozott bármilyen sétára beválthat. Nekem a Talpig feketében az egyik favoritom, de számtalan remek program közül lehet válogatni.
1 darab jegy ára: 4290 HUF
Web: https://hosszulepes.org/hu/vasarlas/termek


Hála az égnek manapság egyre többen követik a régi sémát és készítenek otthon kovászos kenyeret. Még többen vannak, akik örömmel látnának hozzá, de egyedül nem mernek. 
Ormós Gabriella és a Jenői Pékség neve igazán népszerű a kovásszal sütögetők körében. Foglalj időpontot az egyik tanfolyamra. 
Ára: 25 000 Ft
Web: http://www.jenoipekseg.hu/jelentkezes/
Szeretnél egyedi tányérokat, konyhai kiegészítőket készíteni akkor most eljött a te időd. 
Válassz többfajta kurzus közül. Akár az agyagmintázás és mázazás terén is kiélheted kreativitásodat.
Egy ilyen alkalommal 5 darab tányért készíthetsz szakértő kezek támogatásával. 
Ára: 15 000 Ft
Web: https://yourart.hu/keramia/arak/


Egy praktikus és mutatós pénztárca szinte nélkülözhetetlen a mindennapokban.A DUCSAI.LEATHER workshopján pedig el is készítheted magadnak. Abszolút magyar márka, 100% bőr és mérhetetlenül egyedi. De tanfolyam helyett akár a pénztárcát is megvásárolhatjátok itt.
Ára: 19 500 Ft
Web:  https://ducsai.com/workshop/

Végül adózzunk a folyékony örömöknek! Minden vágyad egy kezdő vagy alapfokú bortanfolyamon részt venni? A Borkollégiumban remek szakemberek irányításával betekintést nyerhettek a szőlőnedű világába. 12 tételes kóstoló Bevezetés a borkóstolásba címmel igazán remek nyitánya lehet az ismerkedésnek: 
Ára: 2490 Ft
Web: https://www.borkollegium.hu/bevezetes-a-borkostolasba
 
 
https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések