Az évszak legjobb receptjei - Ősz


Eljött az őszi TOP 3-as összefoglalóm ideje. Tartalmas nyáron vagyunk túl és még a kemencében is fellobbant a láng. Megérte a sok-sok fáradozás. Lesznek igazi őszi kedvencek is és olyanok is, amelyek a téli ünnepkör előfutáraként igazi favoritok lettek.

1. 
Aki Márton napján libát nem eszik, az egész évben éhezik. Tartja a népi regula. Ezért a sült liba igazán népszerű recept volt a blogon. Nem is akármilyen formában, sütőpapírban készült el a hús és a köret. 

2. 
Hétköznap a munka és az állandó rohanás mellett csak gyors ételeket készítek. Így született ez a Zöldséges - csirkés kuszkusz is. Nagyon szeretem, hogy annyi fajta zöldség található benne. 

3.
Süssünk halat! Általában rántott halként kerül az asztalra a tőkehalfilé sok-sok háztartásban. Én most egy alternatív megoldással rukkoltam elő. Sajtos-tejszínes halként öltött új formát és nagyon-nagyon szerettétek. 

Köszönöm, hogy ennyien követitek az írásaimat napról napra! Remélem, hogy egy-egy jó ötlettel mosolyt és igazán ízletes pillanatokat varázsolhatok a konyhátokba. 

Népszerű bejegyzések