Az évszak legjobb receptjei - Nyár

 


Túl sok jóval nem kényeztetett el ez a nyár a vírus miatt, de arra törekedtünk, hogy megtaláljuk az örömet, a lazítást, a gasztronómiai kalandozásokat is. Nagyon remélem, hogy az ősz és a tél ennél csak jobb lesz, habár nem kecsegtetnek semmi pozitívummal. Az élet nem állhat meg. Sercegett a grillrács, horgásztunk is és remek alapanyagokra tettünk szert. 

1. 
Azok a bizonyos nyári grillezések... "Vad" pillanatokat éltünk át, így sokszor került vadhús a grillrácsra. A szilvás muflon nyársak fantasztikusak voltak, de akik nem tudtak beszerezni muflon húst, azok marhából készítették el. Remek alternatív megoldás! 

2. 
Az idén az ízekkel utaztunk most külföldre. A török lecsó vagyis a menemen sokak szívébe belopta magát. Érdemes kipróbálni! 

3.
A pisztrángot általában magam fogom ki Visegrádon. Frissen feldolgozom és elcsomagolom, hogy bármikor élvezhessük a későbbiekben ennek a remek halnak az ízét. Ez a recept azért volt olyan népszerű, mert egy kis újburgonya, néhány szép hal és igen kevés munka kellett egy remek vacsorához. 

Köszönöm, hogy ennyien követitek az írásaimat napról napra! Remélem, hogy egy-egy jó ötlettel mosolyt és igazán ízletes pillanatokat varázsolhatok a konyhátokba. 

Népszerű bejegyzések