Rólam
Üdvözöllek kedves Olvasóm!

Egy csipet kuktafilozófia:
Boldog oldalbordaként a konyhában partizánkodom, poros recepteket tisztogatok meg, kísérletezek. A múltat csempészem a jelenbe egy csipet ötletességgel fűszerezve.

Örömfőzés! Ez a jó szó arra amit én művelek! Körülbelül akkor kezdődött, amikor hátulgombolós kicsi lányként a babáimnak kotyvasztani kezdtem, belekontárkodtam családtagjaim tevékenykedésébe, majd imádott Nagypapámon tesztelgettem tizenévesen konyhatudásomat és így a húszas mérföldkő közepét elhagyva már az én egyetlen mindennapi bírálómat, a Férjemet boldogítom. És mi lesz majd a 30,40,50,60... felé közeledve? Gondolom csak annyi, hogy folyamatosan fejlődök, alakulok, gömbölyödöm és 2 fő helyett majd kicsiny 6 fős családomra, több 10 fős unoka csapatra és remélem megélem a dédunokáimra is főzhetek.

Nagyon jó példák vannak előttem, akiknek a génjei ott motoszkálnak minden porcikámban. Anyukám, Nővéreim, Nagynéném, Mamám, Dédim és a család férfi tagjait sem kell elfelejteni. Ami számomra külön boldogság, hacsak rövid idegi is, de megismerhettem az én oldalbordám gasztromogul Nagymamáját! Az igazi "túrós kalács" és "A bejgli" receptjét mindenképpen neki köszönhetem és azt is, hogy az én Imádottam nem veszik el a konyhában, sőt kreatívságáról tanúbizonyságot is tesz időről időre! 


Életünket Budapest - Óföldeák röppályán éljük az én Fecómmal. A nagyvárosi élet és a vidéki virtus így fonódik össze nap, mint nap. Kizárólag hobbi blogként működik az oldal a magyar konyha szépségeit ötvözve némi külföldi kitekintéssel, szabadtéri kuktálkodással, élménybeszámolóval. Tartsatok velem!

Ne keseredjen el senki, ha valami nem megy elsőre, esetleg odakozmál, vagy éppen szenesen ropogósra sül. A konyhában egyedül vagyunk, nem lesnek kamerák, nem kattognak fotómasinák. Ha hibáztunk a mi titkunk marad vagy éppen egy életre szóló családi recept írja be magát a történelembe! 


Ha éppen kedved támad egy jót beszélgetni, vagy megosztanád, hogy sikerült egy-egy recept, esetleg éppen a konyhai katasztrófádat szeretnéd elsírni valakinek (hidd el, nekem is jól jön néha egy szép széles váll:-), akkor keress bátran!


Kellemes kulináris kalandozást kívánok!

Tóth-Nacsa Ági


 Kedves Látogatóm!
Egy kis jogi útvesztő, de annál fontosabb! Az oldalamon szereplő minden írás, fotó (kivétel a forrásmegjelöléssel ellátott képek) saját munkám és tulajdonom! Más oldalon kizárólag írásos engedélyemmel, forrásmegjelöléssel jeleníthetőek meg!

Népszerű bejegyzések