Munkáim

GASZTRO CV
Név: Tóth-Nacsa Ágnes
Blog: www.boldogkukta.blogspot.com
Kapcsolat: boldogkukta@t-online.hu
--------------------------------------------------------------------
BLOGRÓL
-2011-ben született meg a blogom, mely fő pillérei a hagyományos vidéki konyha, egy csipet rafinériával fűszerezett modern gasztronómia, továbbá beszámolók sora gasztrotúrákról és rendezvényekről.
MÉDIA
|
- Állandó szerkesztője voltam a Fahéj magazinnak saját ételekkel és receptekkel a lap második számától egészen a megszűnéséig.
- Több nyomtatott magazinban és online felületen jelentek meg írásaim és a rólam szóló beszámolók. A legfontosabbak a teljesség igénye nélkül: Szeretlek Magyarország állandó bloggere, Nosalty, Dining Guide, Borsmenta, Vidék íze magazin, Fahéj, Cosmopolitan, Erdélyi konyha, Délmagyar és Délmagyar Gasztro melléklete, Magyar Konyha Online, Válasz.hu, Kulinarium Austria,Lizzy Card, Like magazin 4 hetes sorozat, Blikk Receptek Extra, Magyar Vadászlap, Foodyny...
- Petőfi TV - Én vagyok itt (2016.09.15; 2016.12.21.)
- Vásárhelyi Televízió 2016. szeptember
- Fishing & Hunting csatorna - Vadászok konyhája 2016.04.21.
- Televízió: Család-Barát magazin M1/Duna TV (2014.02.13.;2014.03.25.;2014.10.31.2015.11.09.;2016.04.15.)
- Rádió - Kossuth Rádió Korkóstoló
LEGFONTOSABB SOCIAL MEDIA MARKETING & EGYÜTTMŰKÖDÉSEK
- Óföldeáki Tésztaüzemmel 2015. májusa óta hosszú távú együttműködés termékek fotózásától, stylingtól, receptek készítésétől kezdve egészen a weblap, webshop és a Facebook oldal kialakításáig és működtetéséig.
- Tchibo Facebook social media marketing részfeladatok 2015 óta
- RUSSELL HOBBS háztartási kisgépek 3 hónapos terméktesztelés, bejegyzésekkel és receptekkel, fotókkal.
- FOX INTERNATIONAL angol horgászcég főzőszettjének tesztelése, termékek fotózása.
- CSIKOS 3 héten át tartó receptverseny szervezés, lebonyolítás a blogomon és a közösségi média felületeken.
- Donum Terrae 3 héten át tartó receptverseny szervezés és lebonyolítása a blogomon és a közösségi média felületeken.
- Maggi márka számára receptek fotókkal
- Még több információ és bejegyzés a blogon...
FONTOSABB EREDMÉNYEK
- Park Hyatt Vienna receptversenyén egyedüli magyar döntősként nyertem és az ételem a neves hotel téli étlapjára felkerült.
- Kanadai Molecul-R verseny TOP10-es csapatba profi séfek közé választották be a munkámat.
- Mindmegette receptversenyek döntős
- Spar Chef receptverseny döntős
- Andalúz receptverseny döntős
- Miele receptverseny 1. helyezés
- Rosalia receptverseny döntős
- Lidl receptversenyek döntős stb.
- Magyar Vadászlap receptverseny 1. hely
- És még sok-sok más megmérettetés, mellyel számtalan szép emlékkel és tapasztalattal gazdagodtam.
TECHNIKAI HÁTTÉR
- 18 megapixeles fényképezőgéppel, stúdió vakukkal és szabadtéri fénynél, számtalan háttérrel és kelléklehetőséggel készítem a fotóimat
- Magyarul, németül és angolul írom a receptjeimet (igény szerint)
- Social media marketing terén jelentős tapasztalattal rendelkezem (Facebook, Twitter, Pinteres, Google+, Youtube, Instagram stb.)
- Rövid videó és slideshow készítésben is gyakorlott vagyok.
- Autodidakta módon folyamatosan bővítem tudásomat marketing és online marketing területen (pl. Google online marketing alapjai kurzus).
EGYÉB ÉRDEKESSÉGEK
- A
párizsi Le Cordon Bleu főzőiskolába eljuthattam egy nagyszerű
kurzusra.
- Online előadásokat hallgattam a Harvard egyetem
Science & Cooking 6 hetes kurzusán.
- Varázskemence rendezvényen bloggerként segítettem.
- Makó
város éves ünnepi rendezvénye, melyen 500 adagnyi ételt készítettem
ingyenesen a vendégeknek.
Nyomtasd ki!