Henri Willig sajtboltja Bécsben


Ismeritek a Henri Willig által teremtett "sajtmennyországot"? Ha még nem, akkor hozzánk legközelebb Bécsben találkozhattok ezzel a bámulatos üzlettel. Vigyázat! Egerek imádni fogják ezt a bejegyzést.




Egészen 1974-ig kell visszautazni az időben, amikor Henri Willig sajtgyártásba kezdett Hollandiában, a katwoude-i családi farmon. Különféle tanfolyamokon vett részt a fiatal fiú, hogy elsajátítsa a sajtkészítés trükkjeit. 

Mindez olyannyira jól sikerült, hogy mára 35 országba szállítanak különleges sajtjaikból és éves termelésük kb. 5500 t. Elképesztő számok. 


A kiszerelések is igen változatosak. A 38 dkg-os baby cheese névre hallgató mini sajtkorongok a legkedveltebbek, mert változatos ízekben kaphatók, de mégsem kell ebből 1 kg-ot megvenni, hanem több ízzel ismerkedhet a vásárló. Rozmaringos, sütőtökös, szarvasgombás, zöldfűszeres... hosszasan sorolhatnám, hogy még milyen gusztusos ízekkel várják az érdeklődőket. Extra ízként a füstölt változatok és kecsketejből készített korongok is fellelhetők.


Roppant pozitív benyomást kelt a cég megjelenése, a vevőbarát kiszolgálás. Szó szerint minden sajtot meg lehet kóstolni. Apró kockák csak úgy kóstolásra csábítják a betérőket. 

Az üzlet elrendezése roppant egyszerű, jól átlátható és a legjobb, hogy a sajtok mellett több holland finomság és kiegészítő is megtalálható a kínálatban. Egy igazi stroopwafelért nem kell Hollandiáig utazni. De emellett sajtos ropogósok, csokoládék, cukrok, mustárok különféle ízesítésekben beszerezhetők ugyanitt. 

Eszközök terén pedig sajtreszelők, tálalók, deszkák széles választéka kapható.   

Igazi sajtbirodalom testközelből, kóstolgatva, ismerkedve a termékekkel. A kiszolgálás páratlanul figyelmes és közvetlen. Készpénzzel és bankkártyával is fizethettek. 

Látogassatok el az üzletbe!

 

ELÉRHETŐSÉG:

1010 Bécs

Kärntner Straße 12.

Nyitva: 

H-P 12-17 h

Szo 10-16 h 

Vasárnap zárva




https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések