Aranylakodalom - Egy 50. házassági évforduló története



"Ötven éve kéz a kézben sétáltok a napsütésben. 
Ha vihar jő összebújtok, jóban-rosszban együtt vagytok!"

Életünk fontos mérföldköveit mindig megörökítem a blogon is. 
Ma sincs ez másképp. Az apropó, hogy a szüleink 50 éve együtt vannak jóban és rosszban. 

50 évvel ezelőtt a nagy árvíz próbálta megakadályozni a szüleink egybekelését, most meg a koronavírus gördített akadályokat elénk. De rajtunk nem lehet kifogni, nem olyan fából faragtak bennünket!😊
Folyamatosan egyeztettem a kormányzati szervekkel, plusz a falu polgármesterével és hála az égnek megünnepelhettük a jeles évfordulót. Minden leszervezésére csupán 3 hetet kaptunk. Innen szép nyerni, de ezért kell egy ilyen nagy teherbírású, semmitől meg nem rettenő család! 💪😊  
Díszítettünk, pakolásztunk, sütöttünk, főztünk, készülődtünk és végül egy jót mulattunk. A kirakós minden darabja szépen összeállt. 
Ezért hálát adok!



Szerencsés vagyok, hogy a szüleink 50. házassági évfordulóját megünnepelhettük a legfontosabb és egyben legkedvesebb emberek társaságában! Ha kívánhatok ilyet, akkor még ugyanennyit szeretnék a szüleimnek erőben, egészségben kérni az égiektől! 

Mi a titkuk? 
Sok tényezőből áll össze az egész. Talán a kölcsönös szeretet, szerelem, önzetlenség, egymás támogatása, a közös élmények... De erre nincs recept. Mindenhol vannak nehézségek, betegségek stb., de azért vagyunk együtt a másikkal, hogy megoldjuk.  Két ember vagy egymásra talál egy életre, vagy nem. Én is ezt vallom immáron 10 éve. 
A mai világban házasságok megköttetnek, majd felbomlanak. Nem veszik komolyan azt a bizonyos esküt. Üdítő ellenpélda számomra a szüleim esete vagy éppen a sajátom. Ha az ember kimondja azt a bizonyos igent, akkor szóljon örökre, ameddig a sors szét nem választ!
Most nincs más dolgunk hátra, mint készülni a gyémánt lakodalomra! Csupán 10 év és újra ünnepelünk!😊 A pápai áldás már meg is van erre!

   

Szerintem a nyitó és záró fotóban minden benne van! Szeretet, szerelem, megbecsülés és egy kerek élet! Büszkék vagyunk rá, hogy ők a mi szüleink! 



https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

              

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések