Boldog Blogger Karácsonyt :-)


Először is nagyon köszönöm Dinának, hogy a "Blogger karácsony" ötlete megfordult a fejében, hovatovább meg is valósította és egy maroknyi lelkes örömfőzőt ajándékozásra buzdított. 

Karácsony környékén mi csajok lótunk-futunk, az ajándékbeszerző körutak sűrűjéből ki sem látszunk. Szinte magunkra gondolunk a legutoljára. Ezzel a kezdeményezéssel egy kis lélekmelengetésre kaptunk lehetőséget. Egy maroknyi csapat gasztroblogger úgy döntött, hogy 1000-1500 Ft értékben valami kis kedvességgel meglepi a számára kijelölt társát és postára adja a meglepetését. Én is így tettem, sőt én is megkaptam a magam ínyenc csomagocskáját.  
 
Andi Jézuskájától - a Xsara konyhája blog szerzőjétől kaptam ajándékot :-) Forrócsokihoz finom csokitömböcskék, karamellizált fehér csoki, illatos vaníliás gyertya és egy fakanál tartó is lapult a dobozban. Nagyon köszönöm! Igazi csajos meglepetésben volt részem! Ha tehetitek, akkor ti is lepjétek meg a közeletekben élőket vagy éppen a távoli ismerősöket. Vicces, de lesz olyan kedves ismerősöm, aki majd csak karácsony után veheti át az ajándékot a posta gyors ügyintézése miatt, de igazából csak a szándék a fontos :-) Amennyiben a jövő évben is megrendezésre kerül ez a kis kezdeményezés, akkor biztosan ismét csatlakozom! 
 




Népszerű bejegyzések