Szeretet.Csomag


Egy szívet-lelket melengető kezdeményezéshez látott a Csipet kiadó. Szeretet.Csomag néven a kezdeményezés célja, hogy teljesen ismeretlen emberek meglepetést szerezzenek egymásnak.

Gasztronómiai jellegű csomagokba bármi belekerülhet. Én egy általam nagyra tartott, csupa bűbáj bloggerhölgyet, Petrát kaptam csomagtársamul a Tisztatészta blog szerzőjét és első könyves szerzőt! :-) 
Szívből gratulálok itt is. 
Már nagyon régóta szerettem volna egy kerámia fokhagymareszelőt és Petra a gondolataimban olvasva valóra váltotta ezt. Emellett csodás dióolajat és tésztakészítőt kaptam. Igazán boldoggá tett!

Meglepetések a Szeretet. Csomagban
A csomag tartalmazhat hozzávalót, fűszert, különleges alapanyagot, eszközt, gasztronómiával kapcsolatos filmet, belépőt, receptet, fotót, jó szót, bármit. Bármit, amivel szívesen kedvében járnál a címzettnek, amivel inspirálod. Amivel valami új vagy éppen hagyományos tudást ismertetsz meg vele. Ő pont ugyanezt fogja tenni érted. Pont ugyanúgy gondolkodik majd azon, te minek örülnél.
A csomag tartalmának értéke ne legyen több mint 2000 forint! Kérjük, hogy mindenki próbálja betartani ezt a költséghatárt, hogy ebből ne legyen kellemetlenség.

Hogyan működik?
Minden hónapban 5-ig kell jelentkezned a szeretetcsomag@csipetkiado.hu e-mail címen a neveddel, a postai címeddel és a telefonszámoddal, így részt vehetsz a havi csomagcserében.
Értesítést küldünk neked 10-ig a párodról, azaz, hogy kivel küldtök csomagot egymásnak.
A csomagot 20-ig kell postára adni.
A végén már csak egy dolgod van: örülni a kapott csomag tartalmának.

További információ itt: http://csipetkiado.hu/2016/02/01/szeretet-csomag/ 

Csatlakozzatok Ti is ehhez a remek kezdeményezéshez!

Népszerű bejegyzések