3 étel a puskacső végéről
Egyre közeledünk a fagyos téli napok felé. Az igazi vadászidény most kezdődött el így ősz elején. A világ legjobb húsai kerülhetnek most az asztalokra is. Ásványi anyagokban gazdag, zsírban szegény valódi ízélmény nyújtó alapanyagok. De vigyázzunk! Szarvasbőgés idején a bőgő bikák húsa erőteljesebb lesz.
1. Vörösborban sült szarvaskolbász áfonyás mustárral
Mustár és kolbász egy kicsit másképpen. Senki sem fog tiltakozni, ha egy ilyen különlegességgel kínáljuk meg!
2. Vadászpite
A pásztorpite mintájára találtam ki ezt az egyszerű, mégis ízletes fogást. A zeller mindig jó barátja a vadhúsnak, sőt a bor is egy kis vadgomba pedig már csak hab a tortára!

3. Tejfölös-tárkonyos raguleves szarvashúsból
Nem csak sülteket készíthetünk vadhúsból, hanem kiváló raguleveseket is. Ha pedig kicsi cipókban tálaljuk, akkor garantálom, hogy minden vendégünk megnyalja majd mind a 10 ujját!

Mustár és kolbász egy kicsit másképpen. Senki sem fog tiltakozni, ha egy ilyen különlegességgel kínáljuk meg!
A pásztorpite mintájára találtam ki ezt az egyszerű, mégis ízletes fogást. A zeller mindig jó barátja a vadhúsnak, sőt a bor is egy kis vadgomba pedig már csak hab a tortára!
3. Tejfölös-tárkonyos raguleves szarvashúsból
Nem csak sülteket készíthetünk vadhúsból, hanem kiváló raguleveseket is. Ha pedig kicsi cipókban tálaljuk, akkor garantálom, hogy minden vendégünk megnyalja majd mind a 10 ujját!