3 étel a puskacső végéről
Egyre közeledünk a fagyos téli napok felé. Az igazi vadászidény most kezdődött el így ősz elején. A világ legjobb húsai kerülhetnek most az asztalokra is. Ásványi anyagokban gazdag, zsírban szegény valódi ízélmény nyújtó alapanyagok. De vigyázzunk! Szarvasbőgés idején a bőgő bikák húsa erőteljesebb lesz.
1. Vörösborban sült szarvaskolbász áfonyás mustárral
Mustár és kolbász egy kicsit másképpen. Senki sem fog tiltakozni, ha egy ilyen különlegességgel kínáljuk meg!
2. Vadászpite
A pásztorpite mintájára találtam ki ezt az egyszerű, mégis ízletes fogást. A zeller mindig jó barátja a vadhúsnak, sőt a bor is egy kis vadgomba pedig már csak hab a tortára!
![](https://3.bp.blogspot.com/-hqRLxvmjcig/WHy6Jv69ufI/AAAAAAAAOgk/tsoMJttBPNgaBuUUJvs7WdB-QzvMbGxlACLcB/s400/IMG_8757.JPG)
3. Tejfölös-tárkonyos raguleves szarvashúsból
Nem csak sülteket készíthetünk vadhúsból, hanem kiváló raguleveseket is. Ha pedig kicsi cipókban tálaljuk, akkor garantálom, hogy minden vendégünk megnyalja majd mind a 10 ujját!
![](https://1.bp.blogspot.com/-UasMgZSBUH4/WHy5C2dzGZI/AAAAAAAAOgc/e0BKZysvvvITbyKddJM_nqEbCuQkdKVDACLcB/s400/WP_20160211_036%2B%25282%2529.jpg)
Mustár és kolbász egy kicsit másképpen. Senki sem fog tiltakozni, ha egy ilyen különlegességgel kínáljuk meg!
A pásztorpite mintájára találtam ki ezt az egyszerű, mégis ízletes fogást. A zeller mindig jó barátja a vadhúsnak, sőt a bor is egy kis vadgomba pedig már csak hab a tortára!
3. Tejfölös-tárkonyos raguleves szarvashúsból
Nem csak sülteket készíthetünk vadhúsból, hanem kiváló raguleveseket is. Ha pedig kicsi cipókban tálaljuk, akkor garantálom, hogy minden vendégünk megnyalja majd mind a 10 ujját!