Pink Gasztro Kampány Alkimista Kulináris Műhely módra


A Mellrákinfó Egyesület (www.mellrakinfo.hu) októberre Pink Gasztro Kampányt szervezett.
Rengeteg remek, értékes EMBER, gasztronómiai szolgáltató csatlakozott a kampányhoz, felhívva a mellrák elleni küzdelemre, a korai diagnosztikára a figyelmet. 
 
A szegedi Alkimista Kulináris Műhely ( www.alkimistaszeged.hu ) is csatlakozott az összefogáshoz és a lehető legigényesebb módon, egy finomságokkal teli Pink box formájában járult hozzá a figyelemfelhívó akcióra. Most szerdáig, vagyis október 28-ig még ti is rendelhettek ebből a kulináris "minikalandból". Megsúgom páratlan ízutazásban lesz részük a támogatóknak!
 
Nem volt kérdés, hogy Katkó Krisztina séf is csatlakozik a kampányhoz, hisz erős nő és az egyik legsikeresebb vidéki étterem vezetője, így széles körben ő is rá tudja irányítani a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre.
Szívügyének érezte a nemes ügy támogatását.
Volt szerencsém a csomag átvételekor néhány szívmelengető mondatot váltani vele. Megtudtam, hogy ez a kampány nem csupán egy jelképes megmozdulás, hanem önálló életre kelt a program. Érintett hölgyek jelentkeznek, orvos-beteg kapcsolatok mélyülnek, valódi támogató közösségek alakulnak. Ha pedig csak egyetlen egy hölgy látogat el a szűrésre még éppen időben, akkor nem volt felesleges a megmozdulás!
Örülök, hogy a csomag mellé ilyen értékes "szellemi táplálékot is kaptam."
 

Személyes vonatkozásom, hogy példamutatóan a mi Édesanyánk is időről-időre eljár szűrésre. Így megtanulhatta az ember, hogy figyeljen az intő jelekre vagy éppen csak a saját lelkét nyugtassa meg a rövid vizsgálattal.
 
Egy kicsit a Pink boxról is mesélnék nektek egy gasztrorajongó szemüvegén keresztül nézve.

Mit tartalmaz a kis gasztrodoboz?
- Kacsamájmousse, rózsa-gyömbér zselével
- Házi friss joghurtsajt, gránátalmamag- és szirup, zöldolaj
- Rilette-kacsacombból, gyógyfüvekkel, aszalt szilvával
- Málnaecetes gyöngyhagyma
- Szerecsendiós kalácskenyérke 
 
Abszolút kedvencem a kacsamájmousse selymes textúrájával, páratlan ízvilágával. De őszinte leszek, mindegyik üvegcse valamilyen fantasztikus meglepetést rejtett és ott volt benne az a bizonyos "akarok még" érzés. 
A kampányra már az induláskor felfigyeltem, viszont itthon, Szegeden találtam meg azt a vonalat, amire vágytam.
Egyszerűen érzi az ember, hogy valaki valamihez maximális odaadással, teljes szívvel lát hozzá. Fontos megjegyeznem, hogy nem meghívásra kerestem fel a helyet és a kampány támogatását is saját zsebből finanszíroztam, tehát nem reklám bejegyzés, csupán egy igazán nemes ügy tökéletes támogatási formájára leltem.  
Még egy apró információ, hogy lássátok meg Ti is a reményt: egy fogorvosi randevú segített hozzá ehhez a találkozáshoz. Látjátok a legcifrább helyzetek is szülnek valami nagyon jót! 😊💓
 


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!







Népszerű bejegyzések