Néhány kupica vidéki virtus, egy csokor leporolt recept, kanálnyi ötletesség derűvel fűszerezve!
Bejegyzések
Beszámoló a Bonduelle "örömfőzésről" Hargitai Györggyel - Fokhagymás csirkemell koszorú pikáns uborkakrémmel újratöltve
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Hájas koszorú narancsos-fehérboros krémmel és kandírozott ibolyával
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Pikáns fácánhúsos krémmel töltött "kacsok" a Patricius Borház csodálatos Furmintja mellé
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Húsvéti menü ötlet a régi receptekből csemegézve
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Finom borok és ínyenc falatok - Az én falatkáim is a megmérettetés részesei lesznek :-)
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
VIII. recept Julia Childtól - Quenelles de Volaille - Csirkegaluska besamel mártással sütve
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Medvehagymás-húscsiganyársak rózsaborssal fűszerezve házi medvehagymás majonézzel tálalva
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások