Bordeaux Home - Lakástextil mennyország


Bordeaux utcácskáin sétálgatva egy remek üzletre lettem figyelmes. Ez a Bordeaux Home textilüzlet, ahol szebbnél szebb törölgetőket, terítőket, szalvétákat, alátéteket és egyéb textil termékeket lehet kapni. Nem lesz hosszú bejegyzés, de nagyon megfogott ez a szemet gyönyörködtető minőségi kínálat és mindenképpen szerettem volna veletek megosztani.



Amikor egy ilyen üzletet látok, akkor igen erősen eltöprengek, hogy itthon miért nincs ilyen. Egy háztartásban nélkülözhetetlenek szinte ezek a kiegészítők és valljuk be sokat lendít az ember hangulatán egy-egy mutatósabb kiegészítő. Mindemellett ebben az esetben az anyagok minősége is kiváló. A boltban voltak olcsóbb és drágább darabok is, de például 3 db szalvétát a fenti színkavalkádból, óriási mintaválasztékból már 13 EUR-ért hazavihettünk.


Roppant kedves kiszolgálásban volt részem. Nyugodtan nézelődhettem, válogathattam, sőt fotózhattam is. Berendezés terén roppant egyszerű az üzlet, de a benne található portékák mesések.Itt valóban az áru adja el magát és nem a csicsás körítés. 
Utólagos tapasztalat alapján a használhatósággal sincs semmi baj. Kiválóan szívja fel a vizet bármelyik szalvéta. Tehát nem csak designos, hanem használható is!
 
Ha Bordeauxban jártok, akkor mindenképp látogassátok meg a boltot, mert nem csak ajándékot hozhattok ezekből a szalvétákból, hanem akár a saját konyhátokat is feldobhatjátok egy-egy mutatósabb darabbal.

ELÉRHETŐSÉG:
Bordeaux HOME - Sarl Fabrics and Home
Cím: 63 Rue Saint-Rémi, 33000 Bordeaux, Franciaország
Nyitva: 
H-Szo 10-19 h
V - Zárva 
Facebook: https://www.facebook.com/bordeauxhome/ 


 


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések