Grill, burger, barbecue - BBQ könyv a világbajnoktól



Itt a nyári időszak, a nagy baráti találkozások a kerti sütögetések ideje. Érdemes egy kicsit profibbra venni a figurát. Jord Althuizen BBQ-világbajnok instrukciói alapján nagyon jól alkalmazható ötleteket kaphatunk. De nem szaladjunk ennyire előre. Először a olvassátok el a hivatalos leírást. 

"A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füstízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Füstös, lassú, parázsló és istenien finom: ilyen az igazi barbecue! És a BBQ még ennél is több: saját fesztiváljaival, magazinjaival és versenyeivel méltán hívhatjuk nemzetközi mozgalomnak.
Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú sütés minden titkába. Rengeteg hasznos tippet ad tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei – függők lettünk, még, még, még!"

Technikai adatok:
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 224 oldal
Kötés: kemény táblás
Ár: Kb. 8260 Ft 



Kiváló összefoglalás. Kicsit belecsöppenhetünk az amerikai BBQ világba, a versenyekbe, a komoly háttérmunkába. A BBQ annyiban különbözik az átlagos grilltől, hogy alacsony hőfokon, zárt rendszerben, hosszan sütik szaftosra és omlósra a húsokat. Ebből a könyvből maximálisan megtanulhatjuk az alapokat. Az átlagos BBQ praktikáktól kezdve, az egészen speciális szabadtéri sütésig mindből kaphatunk egy kis ízelítőt. A fotók bámulatosak, riport jellegűek.
Igazi biblia a téma iránt érdeklődőknek. Én is kipróbáltam már belőle néhány praktikát és kiválóan működnek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a kiadványt!  


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések