Grill, burger, barbecue - BBQ könyv a világbajnoktól
Itt a nyári időszak, a nagy baráti találkozások a kerti sütögetések ideje. Érdemes egy kicsit profibbra venni a figurát. Jord Althuizen BBQ-világbajnok instrukciói alapján nagyon jól alkalmazható ötleteket kaphatunk. De nem szaladjunk ennyire előre. Először a olvassátok el a hivatalos leírást.
Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú sütés minden titkába. Rengeteg hasznos tippet ad tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei – függők lettünk, még, még, még!"
Technikai adatok:
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 224 oldal
Kötés: kemény táblás
Ár: Kb. 8260 Ft
Kiváló összefoglalás. Kicsit belecsöppenhetünk az amerikai BBQ világba, a versenyekbe, a komoly háttérmunkába. A BBQ annyiban különbözik az átlagos grilltől, hogy alacsony hőfokon, zárt rendszerben, hosszan sütik szaftosra és omlósra a húsokat. Ebből a könyvből maximálisan megtanulhatjuk az alapokat. Az átlagos BBQ praktikáktól kezdve, az egészen speciális szabadtéri sütésig mindből kaphatunk egy kis ízelítőt. A fotók bámulatosak, riport jellegűek.
Igazi biblia a téma iránt érdeklődőknek. Én is kipróbáltam már belőle néhány praktikát és kiválóan működnek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a kiadványt!
