Polaberry Amszterdam - A "leginstabarátabb" édességek lelőhelye



Az Instagram és Facebook oldalamon már találkozhattatok az unikornis sütinyalókával és a holland fővárosra jellemző házzal díszített csokitáblával. Most pedig megosztom Veletek, hogy is szerezhetitek be ezeket, ha ellenállhatatlan vágyat éreztek rá. 

Minden egyes külföldi vagy éppen belföldi túránk során örömmel kutatok érdekes gasztrohelyek után. A Polaberryre az Instán való keresgélésem alkalmával leltem rá. Nagyon trendi, igazi Instabarát szerethető és mutatós finomságokkal. 

El is indultunk felkeresni. Amszterdamban az Anna Frank háztól nem messze az ellenkező oldalon, egy kis nyomdától néhány üzletnyire található a színes üzlet. Nagyon "csajos", hívogató már a bejárat is. 
Igazából csokoládét, kávét és ajándékokat árulnak az apró üzletben. Remek meglepetéseket lehet innen beszerezni az otthoniaknak. Akár a fent látható jellegzetes holland házikós csokoládét is itt kaphatjátok meg. 


Hivatalosan 2018-ban nyitotta meg kapuit a kávézó és gyorsan a fiatalok kedvencévé vált. Polina Burashnikova tulajdonos a szülővárosában, Amszterdamban szeretett volna egy fiataloknak szóló, divatos helyet létrehozni, ahol néhány euróból vásárolhatnak minőségi édességeket. 

Prémium minőségű belga csokoládéval dolgoznak. Ebből készülnek a csokoládéval bevont eprek. Emellett bonbonok, unikornisos popcakek az igazi favoritok. Manapság már előre lehet rendelni tortákat, vagy komplett édességes ajándékdobozokat. 



A virágokkal borított fal előtt hihetetlenül klassz fotókat lehet készíteni. Közben pedig érdemes körülnézni a szuvenírek érdekes választékában is. Poharak, noteszek, képeslapok és sok minden más közül csemegézhetünk.






Beszéljünk egy kicsit az árakról is. 4 EUR-ba kerül egy unikornisos popcake, 8,5 EUR egy tábla holland házikós csokoládé. 
Továbbá 9 EUR-ért 4 darabos csokis eperszettet is vásárolhatunk. 

 

 Nem az a hely, ahol órákat ücsörgünk, de mindenképpen érdemes meglátogatni, ha a környékbeli nevezetességeket vesszük szemügyre. Egy kis édesség, egy tábla holland házikós csokoládé, no meg egy remek kávé és már indulhatunk is tovább!



ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: Prinsengracht 232. H, 1016 HE Amsterdam, Hollandia
Nyitva:
H-Cs 11:00 - 18:00
P-V  11:00 - 19:00






https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések