A Stílusos Vidéki Éttermiség házhoz jön



A Stílusos Vidéki Éttermiség szinte összes tagját végigkóstoltuk már.  Szeretem ezeket az éttermeket, mert garantált a kiváló minőségű alapanyag, a kreatív fogás, a finom étel és a kedves vendéglátás. Így nem volt kérdés, hogy a magyar termelőket támogatva kipróbáljuk az aktuális heti finomságokat. 

Minden héten szerdától indul a kiszállítás, mert a hét elején az alapanyagokat szerzi be a csapat. A legjobb, hogy nem csak kétfogásos menüt lehet rendelni, hanem a SVÉT asztal termelői kínálatából is rendelhetnek az érdeklődők. 
Remek termelőket gyűjtöttek egy csokorba és az ő portékáikból lehet válogatni. 
Továbbá Szabi, a pék kenyereiből is lehet rendelni.  
Egy 2 fogásos menü ára 2050 és 2150 Ft adott naptól függően.

Ruprecht László a SVÉT elnöke a SVÉT asztal zöldségei és húsárujából válogat a heti menühöz. Emellett a tatai Platán Étterem kertészetének friss zöld növénykéi és a hosszúhetényi Almalomb házi tésztái kerültek felhasználásra. A Pannónia Gasztrohajó csapatával készítik az ételeket és a felszolgálók a kiszállítók. Budapesten és Budapest 15 km-es körzetében szállítanak ki. 
Az ételeket frissen főzik, majd visszahűtik, hogy otthon felmelegítve bármikor elfogyaszthassuk.

Mi volt a menü? 

- Sajtkrémleves Sándor Tamás bükki sajtjából, zöld spárgával

- Szarvaspörkölt csomboros, rakott házi tésztával

A szállítás tökéletesen pontosan érkezett, az ételek mennyiségen bőven elegendő volt és a minősége pedig kiváló. 


Egy kis melegítés, némi tálalás és máris minőségi, ízletes étel tálalható fel. 
A sajtkrémleves remek volt, a spárga zsenge, sőt még pirított kenyérkockákat is csomagoltak külön. 
A főétel valóban szép szarvascombból készült, nagy darab ízletes húsokból, a rakott tészta is tökéletes volt.

A legjobb hír, hogy nem csak a járvány idejére tervezték ezt az összefogást, hanem hosszú távon számíthatunk a SVÉT finom menüire. 
Erről mindig hírlevélben vagy a Facebook oldalon kaptok információt.



Egyetlen momentum árnyékolta be a rendelést, az pedig maga a folyamat volt. Iszonyatosan nehéz volt a kommunikáció, véletlenül 4 adag ételről küldtek visszaigazolást, az illetékes hölgyet nem lehetett elérni, ha hívtam kinyomott és a leveleimre is nagyon nehezen válaszolt. Egyet nagyon nem szeretek, ha bizonytalanságban tartanak és nem kommunikálnak velem jelen esetben több napon keresztül. 
De jó hír, hogy már másik címen kell leadni a rendelést, így talán ez a probléma elhárul. Most betudom a túlterheltségnek ezt a nagy malőrt. Végül minden jól sült el és a kért időben, a kért mennyiség leszállításra került.   

A jövőben is biztosan támogatni fogom a hazai termelőket és a SVÉT tagokat egy-egy menü rendelésével, mert hihetetlenül finom és minőségi ételeket szállítanak az éhes vendégeknek.
Még egy nagyon pozitív hozadéka a rendelésnek, hogy Szabi, a pék portékáit is meg lehet vásárolni. Én most egy áfonyás - mogyorós kenyérre voksoltam.   
Ha tehetitek, akkor próbáljátok ki ti is a SVÉT aktuális menüjét! Minden falatkája megéri! 

Ui.: Ez a bejegyzés nem fizetett reklám. Az ételeket saját zsebből fizettem és nem kérésre/meghívásra teszteltem. Pusztán saját örömből!



https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldog_kukta/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések