Kifli.hu - Leteszteltem!




Rendelni vagy nem rendelni?
Ebben a kaotikus időszakban inkább a rendelni opciót választom, habár éhen biztosan nem halunk. Az alapvető élelmiszerekből mindig minimum egy havi adag fellelhető itthon.
Szeretném előrebocsátani, hogy nem marketing cikk következik most. A bevásárlást saját zsebből fizettem. Így tudok igazán objektív véleménnyel szolgálni Nektek.
Rengeteg helyen olvastam a Kifli.hu  online szupermarketről például a Forbes hasábjain is. Berobbant a vírus és akkora forgalom szakadt az éppen még néhány hónapja szárnyait bontogató cégre, hogy padlógázzal száguldottak a siker felé. 
Pikk-pakk beteltek a rendelési időpontok, így én is sokszor lemaradtam egy-egy vásárlásról. Elkezdtem felvinni a rendelést és mire lezártam volna, már elkapkodták az időpontokat. 

EGY KIS HÁTTÉR - RÖVIDEN A CÉGRŐL

Az anyacég és az ötlet Csehországból származik. Ott körülbelül 6 évvel ezelőtt alapította meg a Rohlik.cz online élelmiszeráruházat Tomas Cupr cseh üzletember. Először Prágában Akkora sikere lett az üzletnek, hogy terjeszkedni kezdtek országon belül Brno felé. Majd a magyar fővárost szemelték ki első külföldi online élelmiszeráruházuk számára a maga 2 millió fős lakosságával. 
Budapesten, a Jászberényi úton található 4500 négyzetméteres raktáruk. Innen indulnak útra a csomagok. A kiszállítást mindig Kifli.hu autó hozza házhoz, tehát saját flottával és a saját alkalmazottakkal dolgoznak. 


MIÉRT KÜLÖNLEGES?

Röviden úgy fogalmaznék, mert nem árulnak mindenféle "szemetet". Fontos a minőség! Nincs diszkontáru, cserében viszont valóban kiváló prémium minőséget kap az ember. Bevallom manapság a hideg futkos a hátamon egy-egy élelmiszerüzletben, hogy milyen gyatra minőségű termékeket próbálnak drága pénzért a vevőre tukmálni. Olykor ennek hangot is adok. De itt nincs megalkuvás. Azt kapom a pénzemért, amire "befizettem". 

Emellett a szállítás rendszer roppant szimpatikus, mivel hétköznap 4 órán belül, hétvégén pedig 3 órán belül kihozzák a termékeket. És ebben rejlik az erejük még a minőség mellett. Előfordult már velem is, hogy nem akartam boltba menni, de szükségem lett volna erre-arra. 

Még egy pozitívum, hogy pontosan azokat a termékeket kapja az ember, amelyeket megrendelt. Nincs felesleges helyettesítő termék. 



A KÍNÁLAT

Igazi gourmet vásárlók imádni fogják. Én például ezért voksoltam erre az online élelmiszerboltra, mert egy helyen megkapom a ritkán beszerezhető Bányai kávétól kezdve, a Veresi Paradicsomon át, Szabi, a pék Panificio il Basilico kenyérkülönlegességeit. Sőt még Óföldeáki Tésztát is tudok venni, ha éppen nincs egy kis hazai kéznél. 
No meg a vadgasztronómia szekciója... Szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Nem kell Nógrádig menni a Villányi vad termékekért, hanem a termékpaletta egy része itt is megtalálható.  
Csupa-csupa minőségi termék. 

A zöldség és gyümölcs szekció külön kiemelném. Több terméket vásároltam már a spárgától kezdve, a salátán át, az avokádóig. Minden alkalommal tökéletes állapotú finomságot kaptam és olyat, ami nem romlott meg néhány nap alatt. Sajnos egy átlagos élelmiszerboltos vásárláskor sokkal rosszabb tapasztalataim vannak.



TAPASZTALATOM:

Bevallom én leginkább a különlegességekért vásárolok itt időközönként. Egy helyen megkapok sok-sok olyan terméket, amiért külön körutakat kell normál esetben beiktatnom. Remek beszerzési hely sok-sok különlegességgel.
A legjobb, hogy Magyarországon csak itt Marks&Spencer finomságok közül is lehet válogatni.
Beszéljünk egy kicsit az árakról. Minőségi termékek révén nem az alsó árkategóriáról beszélünk az árukészlet 50%-a esetében. DE sok olyan élelmiszer is kapható, amelyek ára tökéletesen megegyezik egy-egy nagy bevásárlóközpontéval.
Érdemes figyelni az akciókat is!
Bankkártyával és vírusmentes időszakban készpénzzel is lehet fizetni. Sőt még a borravalót is előre lehet rendezni bankkártyás fizetéskor. Igazán praktikus!
Összességében nagyon szeretem, hogy sok-sok gourmet terméket egy helyen, rövid idő alatt, kedvező szállítási költségek mellett szerezhetek be.
Összességében maximális megelégedéssel ajánlom figyelmetekbe a Kifli.hu-t!

Weboldal: https://kifli.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/www.kifli.hu

UPDATE: 
Az első rendelés óta már többször volt a Kifli.hu csapatához szerencsém. A véleményem azóta sem változott, rendesek, pontosak és remek termékeket szállítanak igazán rövid idő alatt házhoz. Érkezés előtt mindig értesítenek sms-ben, felajánlják, hogy az előző vásárlás újrahasznosítható csomagolásait elviszik, ha szükséges.
A futárok mindig kedvesek és kifogástalanok voltak!
Budapest mellett már néhány környező településre és nyáron a Balaton főbb bázisaira is vállalnak kiszállítást.



Népszerű bejegyzések