Család - Barát Magazin Boldog Kuktával

   Elérkezett ez a pillanat is. Csütörtök délelőtt a tv képernyőjén várlak benneteket a Család-Barát Magazinban! A legnagyobb öröm, hogy a szerkesztők hívtak meg. Rám, mint Boldog Kuktára voltak kíváncsiak és arra, hogy mit kotyvasztok a konyhában. Talán lesz még folytatás is! Nagyon köszönöm az m1 tündéri szerkesztőinek a lehetőséget!  
  
+ interneten megnézhető az adás


Csak röviden írnék a napomról. Kicsit belekóstolhattam az édes életbe. Rettenetesen izgultam. Majd próbáltam magam azzal nyugtatni hogy ennél jóval nehezebb dolgokon mentem én már keresztül. Délelőttömet tatarozással, pihenéssel és előkészületekkel telt. A nap is kisütött, gyönyörű volt az idő. Ez is nekem kedvezett :-) Listát írtam, hogy mit vigyek magammal. Pipáltam, pakoltam. Női betegség! Rengeteget vívódtam, hogy milyen ruhát vegyek fel. Kényelem vagy csinosság? Inkább biztonsági játékot játszottam és a kényelemre szavaztam. Taxit küldtek értem és már indulhattam is a stúdióba a III. kerületbe a kis kosárkámmal és a felszerelésemmel. Kedvesen fogadtak, majd lepakoltam és irány a smink és haj. Minden gyorsan történt. Amint elkészültem bemehettem a stúdióba. Megkaptam a stábtagoktól a megfelelő instrukciókat, beszélgettünk egy kicsit, majd kipakoltam a hozzávalókat.  Ezek után jött a mikroport, még az utolsó simítások és közel 2 órányi felvétel. Menet közben már kevésbé izgultam, de azért nem tudtam leplezni minden esetben. Sajnos egyedül kellett mennem a felvételre, mert akik számomra fontosak voltak mind kötelező elfoglaltságuktól nem tudtak szabadulni. De megoldottam egyedül is. Nem vagyok én olyan elveszett lélek :-)

A stáb ritka kedves csapatból tevődött össze. Nem kötöttek bele semmibe, csak hagytak főzni :-) Elindult a felvétel. Koncentráltam, próbáltam figyelni, kuktálkodni, nem csörömpölni, okosakat mondani (az izgalomtól nem mindig sikerült :-))
Forgatás előtt szemügyre vettem a főzőlapot és a sütőt is. Akkor minden rendben volt. Majd felvétel indult és nem kérhettem senkitől sem segítséget. Persze már maximumon dübörgött a kerámialapon a fokozat, de nem akart melegíteni. Cserélgettem a serpenyőket, közben pucoltam az almákat, szeltem a csirkemellet :-) 
És igen! Minden haladt a maga rendjén. Olykor már el tudtam felejteni a kamerákat is. Csak "örömfőztem" :-) 
Végül sütőbe került a torta. Kóstoltak is a műsorvezetők. Mindenkinek ízlett ez az egyedi és ötletes fogás. Végül befejeződött a felvétel. Összepakoltam és hívták is a taxit. 
Nagyon kellemesen érzetem magam. A felvétel végére természetes volt minden. Tudom nem vagyok egy színésznő alkat, de bízom benne, hogy természetességgel sikerül majd elnyernem a nézők tetszését.
Hazaérve Fecóm ezzel a csokorral várt. Így gratulált a nagyszerű nap végeredményéhez. Ha újra lehetőséget kapok, akkor már bátrabban vágok bele.

Jó szórakozást kívánok a műsorhoz!

Népszerű bejegyzések