FEHOVA 2014. egy picit gasztro szemmel

 Évente megrendezésre kerül az ország legnagyobb horgász-vadász kiállítása a FEHOVA. 2014-ben sem történt ez másképpen. Mi minden alkalommal részt veszünk ezen a rendezvényen.
Mondhatnám, hogy egy picit nyitva tartottam a gasztro szememet is. Leginkább a specifikus előadások és eszközök mellett a következő 5 szépség ragadott meg. 

Az agancsból, csontból készült kézműves kések mondhatni a gyengéim. Vadászoknál mindig akad egy-egy szép darab a zsigereléshez. Amikor én is hivatalos vadász leszek, biztosan beszerzek egy saját, egyedi eszközt.

A másik kedvencem az agancsokból készült pálinkáspohár tartó. Ilyen szervírozásban rövid italt csak igen kevés helyen lehet kapni. 

Tálaláshoz elengedhetetlen egy gyönyörű tányér. Ebben az esetben nem zavart, hogy nem festett, hanem matricázott a porcelán. Egyszerűen gyönyörűséges. Mindezek mellett még igazán egyedi, faragott fatálakat is találhattak az érdeklődők. 


 Ételek terén csillagászati áron kínálták a vadhúsokból készült sonkát, kolbászt. De viszont utánozhatatlan ízük miatt vétek kihagyni. Nem feltétlenül a FEHOVÁN kell ezeket a termékeket megvásárolni, de egyszer érdemes kipróbálni. 

Ízek a vadászházból vadpástétomait meg kell kóstolni. A kiállításon bárki ingyenesen ízelítőt kaphatott a narancsos, magyaros, vadas ízvilágokból. Abbahagyhatatlan! Egyszerűen ennyi :-) 
Itt bővebb információt találhattok a termékekről: https://www.facebook.com/izekavadaszhazbol


Népszerű bejegyzések