2014. március 31., hétfő

Donum Terrae receptverseny 1. hét

Donum Terrae magkrémeké a főszerep

Egy igazán ínyenc játékot követhettek figyelemmel 3 héten keresztül a blog hasábjain. 24 gasztroblogger ragad fakanalat, akik bemutatják Donum Terra magkrémekből készült finomságaikat.

Jelszavunk: Főzz a Donum Terrae-vel! 

Röviden a márkáról: Danyi Éva ügyvezető, a termékek emblematikus képviselője prémium minőségű magkrémek és magolajok forgalmazásával foglalkozik. A maga nemében egyedülálló a piacon. Csupa természetes alapanyag sok-sok szeretettel és nagy odafigyeléssel megalkotva. Személy szerint a tökmagolaj és a tökmagkrém nagy rajongója vagyok.

Tudj meg többet a termékekről itt: http://donumterrae.hu/

Az első héten 8 blogger tálal fel nekünk virtuális asztalukon előételeket tökmag-, dió-, szezám-, mandula-, kendermag-, napraforgó-, földimogyoró- és mogyorókrémből. 

A következő bloggereket üdvözölhetjük az első hét csapatában:

3. Gyepes Gabojsza http://gabojsza.cafeblog.hu/
4. Szenti Gabriella http://suniskanal.blogspot.hu/
5. Steffel Csaba http://orultenjoetelek.blogspot.hu
7. Hajós Ágnes http://atetovaltlanykonyhaja.cafeblog.hu/


3 tagú zsűri és a közönség egyaránt dönt majd a legjobb receptekről. Erről a hét folyamán bővebben olvashattok majd a blogon. 

Holnap én is hozok egy kis inspiráló előételt Donum Terrae diókrémmel: Diós focaccia vargányával és rozmaringos kencével

Kövessétek az ínyenc tesztelés minden részletét a Boldog Kukta blog hasábjain!