Donum Terrae receptverseny 1. hét
Donum Terrae magkrémeké a főszerep |
Egy igazán ínyenc játékot követhettek figyelemmel 3 héten keresztül a blog hasábjain. 24 gasztroblogger ragad fakanalat, akik bemutatják Donum Terra magkrémekből készült finomságaikat.
Jelszavunk: Főzz
a Donum Terrae-vel!
Röviden a márkáról:
Danyi Éva ügyvezető, a termékek emblematikus képviselője prémium
minőségű magkrémek és magolajok forgalmazásával foglalkozik. A
maga nemében egyedülálló a piacon. Csupa természetes alapanyag sok-sok szeretettel és nagy odafigyeléssel megalkotva.
Személy szerint a tökmagolaj és a tökmagkrém nagy rajongója
vagyok.
Tudj meg többet a
termékekről itt: http://donumterrae.hu/
Az első héten 8 blogger tálal fel nekünk virtuális asztalukon előételeket tökmag-, dió-, szezám-, mandula-, kendermag-, napraforgó-, földimogyoró- és mogyorókrémből.
A következő bloggereket üdvözölhetjük az első hét csapatában:
1.
Barakonyi Krisztina http://illeskriszkonyhaja.blogspot.hu/
2.
Varga Anikó http://vargaani.blogspot.hu
3. Gyepes
Gabojsza http://gabojsza.cafeblog.hu/
4.
Szenti
Gabriella http://suniskanal.blogspot.hu/
5. Steffel
Csaba http://orultenjoetelek.blogspot.hu
6.
Kard Éva http://gizi-receptjei.blogspot.hu/
7. Hajós
Ágnes http://atetovaltlanykonyhaja.cafeblog.hu/
8. Nagy
Krisztina
http://krisztakonyhja.blogspot.hu
3 tagú zsűri és a közönség egyaránt dönt majd a legjobb receptekről. Erről a hét folyamán bővebben olvashattok majd a blogon.
Holnap én is hozok egy kis inspiráló előételt Donum Terrae diókrémmel: Diós focaccia vargányával és rozmaringos kencével
Kövessétek az ínyenc tesztelés minden részletét a Boldog Kukta blog hasábjain!