Óföldeáki tészták új generációja
Óföldeáki Tésztaüzemről már korábban írtam itt a blogon. Imádom ezeket a természetes összetevőkből álló prémium minőségű száraztésztákat. Az olasz tészták minőségével vetekszik.
Már saját weboldala van a cégnek webáruházzal! Látogassátok meg: http://www.net-teszta.hu/informations
Nincs fent minden tészta, de érdemes érdeklődni emailben vagy telefonon.
Most a különlegességeket kedvelők és a tojásérzékenységben szenvedők fognak nagyon-nagyon örülni!
Három új ízesítést próbáltam ki mostanság.
- Paradicsomos tészta, melynek 20 %-a paradicsompüré, parajdi sóval és mediterrán fűszerekkel ízesítve.
- Spenótos tészta megér egy misét, pedig nem vagyok a zöld levélkék nagy rajongója. Itt a tészta 1/3-ad része spenót, emellett parajdi só, fokhagyma és bors is található benne. Ehhez már tegnap egy receptet is olvashattatok.
- A harmadik és igen különleges termék a teljes kiőrlésű tönköly száraztészta az egészséges életmód jegyében.
A paradicsomos ízesítésű termékek mediterrán jellegű szószokkal köretekkel tökéletesek. Például bolognai, tenger gyümölcsei, milánói...
A spenótos tészták tejfölös, tejszínes változatban kiválóak. De szintén passzolnak hozzá a paradicsomos mártások is.
A tönkölyös portékák mindenképpen az egészséges életmód híveinek készültek. Zöldségekkel,húsokkal hasonlóan finomak, mint például különféle szószokkal. Sokoldalúan felhasználhatók.