2014. június 17., kedd

Óföldeáki tészták új generációja




Óföldeáki Tésztaüzemről már korábban írtam itt a blogon. Imádom ezeket a természetes összetevőkből álló prémium minőségű száraztésztákat. Az olasz tészták minőségével vetekszik. 

Már saját weboldala van a cégnek webáruházzal! Látogassátok meg: http://www.net-teszta.hu/informations

Nincs fent minden tészta, de érdemes érdeklődni emailben vagy telefonon. 
Most a különlegességeket kedvelők és a tojásérzékenységben szenvedők fognak nagyon-nagyon örülni! 
Három új ízesítést próbáltam ki mostanság. 
  • Paradicsomos tészta, melynek 20 %-a paradicsompüré, parajdi sóval és mediterrán fűszerekkel ízesítve.
  • Spenótos tészta megér egy misét, pedig nem vagyok a zöld levélkék nagy rajongója. Itt a tészta 1/3-ad része spenót, emellett parajdi só, fokhagyma és bors is található benne. Ehhez már tegnap egy receptet is olvashattatok.
  • A harmadik és igen különleges termék a teljes kiőrlésű tönköly száraztészta az egészséges életmód jegyében. 
Akik tanácstalanok lennének, hogy mihez passzolnak ezek a tészták, akkor most segítek egy kicsit. 

A paradicsomos ízesítésű termékek mediterrán jellegű szószokkal köretekkel tökéletesek. Például bolognai, tenger gyümölcsei, milánói...

A spenótos tészták tejfölös, tejszínes változatban kiválóak. De szintén passzolnak hozzá a paradicsomos mártások is. 

A tönkölyös portékák mindenképpen az egészséges életmód híveinek készültek. Zöldségekkel,húsokkal hasonlóan finomak, mint például különféle szószokkal. Sokoldalúan felhasználhatók.
Remélem sok-sok emberhez eljutnak majd ezek a kiváló termékek. Én biztosan jó szívvel ajánlom mindenkinek az óföldeáki száraztésztákat!